Friday, 9 March 2018

Giveaway RM200 Untuk 10 Tukang Komen Terbanyak

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Dah lama juga LeYa tak join GiveAway ni... So kerajinan LeYa hari ni, jom lah kita support kengkawan.  Senang je korang nak join ni.. Tak banyak hal pun. Follow je step bawah ni ye... Jom Semua!

Kali ini, Lubuk Seni buat giveaway lain machiam sikit. Syaratnya dah la super-duper senang. Hadiah bernilai RM200 pulakk tu! Wahh teruja sangadd sebab hadiah lumayan, ramai berpeluang menang.

Berminat nak join, klik je gambar bawah ni ya!

top commentor _ giveaway - lubukseni dotcom

Bukan tu saja, berbaloi singgah LubukSeni.com sebab banyak idea kalerful. Sebagai terapi minda, blog ni sangat memberi manfaat kepada peminat seni. Antara topik menarik blog ni ialah:
Dah alang-alang singgah, jom FOLLOW Blog Lubuk Seni sebab diorangg rajin buat giveaway. Next giveaway 1 April ni. Setiap bulan ada hadiah best tau, stay tunedd!
Reaksi kOrang:

22 comments:

  1. Replies
    1. Terima kasih kerana sudi singgah blog leya... Jom join GA ni ye

      Delete
  2. singgah dari GA yang sama & follow sini. Goodluck sis :D

    ReplyDelete
  3. Menariknya hadiah dia. Good luck leya.

    ReplyDelete
  4. Salam kenal illyaleya..
    Semoga ada rezeki,
    good luck!

    ReplyDelete
  5. Wahh.. menarik. All the best Leya!

    ReplyDelete