Tuesday, 7 September 2021

Tawaran Menarik Beli Emas dan Barangan Malaysia di PG Mall

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera...

Bermula episod PKP pada Mac 2020 yang lalu, ramailah dalam kalangan kita mengambil inisiatif untuk membeli barang-barang keperluan secara atas talian. Selagi masih ada pandemik Covid-19 ni, LeYa pun prefer membeli belah barangan secara online. 

Tidak kiralah apa barangan sekali pun. Jika diberi kesempatan dan rezeki untuk membeli online, LeYa akan menggunakan platform online ni sebaiknya. Bak kata orang, “Mencegah sebelum terlambat”. #StayAtHome. Yang menariknya kali ini LeYa nak kongsikan terutama kepada kaum wanita. Tipu la LeYa cakap kalau perempuan kat luar sana tak sukakan emas. Jom ikuti cerita best kat bawah!

Beli Emas dan Barang Keperluan di PG Mall

Okay… Korang mesti ternanti-nanti kan cerita emas ni. Kat sini LeYa nak kongsikan dengan korang satu website e-Commerce yang korang boleh beli emas secara online iaitu di PG Mall. PG Mall ni antara platform e-Commerce yang tidak asing lagi di Malaysia. Ia adalah satu-satunya platform e-commerce buatan Malaysia yang ditubuhkan pada tahun 2017. Platform ini menawarkan pelbagai keperluan harian kita seperti perhiasan rumah, barangan dapur, koleksi pakaian dewasa, kanak-kanak dan bayi, barangan elektrik serta banyak lagi. Senang cakap, korang boleh beli-belah dalam satu platform sahaja. Tak perlu dah nak ke mana-mana lagi. Korang boleh terus akses ke laman web https://pgmall.my/ ataupun boleh muat turun aplikasi Pg Mall melalui App Store dan Google Play Store.


Tawaran Hebat Pembelian Hanya di PG Mall

1) Kempen Beli Barangan Malaysia

PG Mall ada mengadakan kempen “Beli Barangan Malaysia” sepanjang bulan September sehingga 31 Disember 2021 dengan hashtag #KempenBeliBaranganMalaysia. Korang boleh layari laman web PG Mall untuk melihat pelbagai barangan tempatan menarik di link https://pgmall.my/KBBM-2021

Kempen Beli Barangan Malaysia ni korang boleh membeli-belah barangan keperluan rumah seperti makanan, penjagaan diri, pakaian dan lain-lain. Menerusi sokongan kita dalam kempen ini, secara tidak langsung kita juga membantu menaikkan kembali ekonomi negara kita yang sedang terjejas akibat Covid-19 dan pelaksanaan PKP.


Untuk kempen ini, korang boleh gunakan kod promosi seperti berikut:

a) Kod Promosi (New Shopper): KBBMNEW10, diskaun sebanyak RM10 OFF dengan pembelian minimum RM30
b) Kod Promosi (Existing Shopper): KBBM5, diskaun sebanyak RM5 OFF dengan pembelian minimum RM30
c) Kod Promosi (Existing Shopper): KBBM10, diskaun sebanyak RM10 OFF dengan pembelian minimum RM50

2) 916 Gold Day

Bagi peminat emas pula, PG Mall turut mengadakan promosi 916 Gold Day bermula pada 15 hingga 17 September 2021. Harga yang ditawarkan sangat-sangat murah sebab PG Mall tawarkan harga kilang dan penghantaran juga adalah percuma.


Untuk kempen ini, korang boleh gunakan kod promosi seperti berikut:

a) Kod Promosi (New Shopper): diskaun sebanyak RM25 OFF dengan pembelian minimum RM400
b) Kod Promosi (Existing Shopper): diskaun sebanyak RM20 OFF dengan pembelian minimum RM400
c) Kod Promosi (Existing Shopper): diskaun sebanyak RM40 OFF dengan pembelian minimum RM600

Korang juga boleh tonton di FB Live Promotion setiap hari 24 jam untuk tawaran RM20 OFF dengan pembelian minimum RM400. Nak tengok pelbagai pilihan emas, korang boleh layari https://pgmall.my/916-Gold-Day.


Kenapa Korang Perlu Beli-Belah di PG Mall

Of course lah kan dapat jimatkan masa, tenaga dan paling penting jimatkan petrol kita. Takyah nak keluar rumah kan... Yang lagi best lagi, produk-produk yang sampai depan rumah, semuanya berkualiti. Memang berbaloi sangatlah kalau shopping kat sini. 

So… Apa tunggu lagi? Jom ajak ramai-ramai untuk shopping online di platform PG Mall ni. Time nil ah korang nak pujuk suami korang nak belie mas tu. Hehehe… Harga murah sangat dah tu! 


Untuk maklumat lanjut, boleh layari seperti di bawah

Website: www.pgmall.my

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #KempenBeliBaranganMalaysia #916GoldDay2021 #GoldDay