Tuesday, 16 October 2018

Giveaway Planner 2019 By SHFYQHAZHR.COM

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

 Giveaway Planner 2019 by Shfyqhazhr.com
Klik banner untuk join ye..๐Ÿ˜

Haiii koranggg.... Rasa lama juga LeYa dah  tak join GiveAway (GA) dari rakan-rakan blogger kan. So... Dengan kerajinan yang ada hari ini, terasa nak lah turut serta dalam aktiviti GA ni. Yelah kan... Dapat jugak eratkan silaturrahim dengan rakan-rakan maya seperti blogger dan pembaca lain.

Hadiah Planner 2019 yang disertakan sangat menarik. LeYa nak sangat memilikinya satu... Hope ada lah peluang menang kan.. InsyaAllah.๐Ÿ˜

Okay lah korang... Kalau nak join jugak menang Planner ni, jom klik link kat banner atas tuh..๐Ÿค—

๐Ÿ‘‰Tarikh tutup penyertaan๐Ÿ‘ˆ
31 OKTOBER 2018

Jangan lepaskan peluang ye...
Semoga berjaya juga untuk semua yang dah join. ๐Ÿ™‹๐Ÿ’“
Reaksi kOrang:

20 comments:

  1. all the best LeYa :)

    jemput singgah: https://sweetepalhijau.blogspot.com/2018/10/novel-rindu-yang-terlarang.html

    ReplyDelete
  2. Goodluck and all the best awak :)

    ReplyDelete
  3. All the best! Syaza doakan illya berjaya aminnnn ๐Ÿค—

    ReplyDelete
  4. singgah dari GA yang sama :) Good luck!

    ReplyDelete
  5. Salam, Fiza singgah BW dari segmen yang sama. Good luck yer.. https://ourmemoria.blogspot.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
  6. good luck.
    aida join juga ni.
    moga ada rezeki kita, kan :)

    ReplyDelete

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi LeYa melalui email anagurlz87@gmail.com