Tuesday, 16 October 2018

Giveaway Planner 2019 By SHFYQHAZHR.COM

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

 Giveaway Planner 2019 by Shfyqhazhr.com
Klik banner untuk join ye..😁

Haiii koranggg.... Rasa lama juga LeYa dah  tak join GiveAway (GA) dari rakan-rakan blogger kan. So... Dengan kerajinan yang ada hari ini, terasa nak lah turut serta dalam aktiviti GA ni. Yelah kan... Dapat jugak eratkan silaturrahim dengan rakan-rakan maya seperti blogger dan pembaca lain.

Hadiah Planner 2019 yang disertakan sangat menarik. LeYa nak sangat memilikinya satu... Hope ada lah peluang menang kan.. InsyaAllah.😍

Okay lah korang... Kalau nak join jugak menang Planner ni, jom klik link kat banner atas tuh..πŸ€—

πŸ‘‰Tarikh tutup penyertaanπŸ‘ˆ
31 OKTOBER 2018

Jangan lepaskan peluang ye...
Semoga berjaya juga untuk semua yang dah join. πŸ™‹πŸ’“

20 comments:

  1. all the best LeYa :)

    jemput singgah: https://sweetepalhijau.blogspot.com/2018/10/novel-rindu-yang-terlarang.html

    ReplyDelete
  2. All the best! Syaza doakan illya berjaya aminnnn πŸ€—

    ReplyDelete
  3. singgah dari GA yang sama :) Good luck!

    ReplyDelete
  4. Salam, Fiza singgah BW dari segmen yang sama. Good luck yer.. https://ourmemoria.blogspot.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
  5. good luck.
    aida join juga ni.
    moga ada rezeki kita, kan :)

    ReplyDelete

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi LeYa melalui email anagurlz87@gmail.com