Jumaat, 16 Disember 2016

Dapat Iklan CPUV Nuffnang Pada Hujung 2016

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Sudah lama LeYa tidak memperolehi Iklan CPUV Nuffnang. Alhamdulillah... rezeki blogging di tahun 2016 ini memberi ruang LeYa untuk terus berkarya dan berkongsi maklumat kepada semua. 

Iklan CPUV Nuffnang

Iklan jenis CPUV ini sangat-sangat diperlukan oleh setiap blogger yang berdaftar dengan Nuffnang. Ianya bergantung pada jumlah pengunjung unik blog walaupun tanpa mengklik iklan. Namun, setiap klik iklan pula merupakan satu BONUS buat kita. Disebabkan itu, iklan CPUV ini kebiasaannya menghasilkan jumlah pendapatan yang tinggi bagi sesebuah blog yang mempunyai trafik blog yang amat baik. 


Jom Klik Iklan CPUV Nuffnang
Pada penghujung Disember 2016 ini, LeYa bersyukur dan berterima kasih kepada pihak Nuffnang yang sudi memberikan 6 Iklan CPUV Nuffnang yang masih aktif. Pada pembaca di luar sana, janganlah malu dan segan jika terlihat iklan-iklan ini, sudi-sudikanlah kiranya untuk klik ye...
Bukannya selalu pun boleh dapat iklan CPUV ni. Bagaimana nak dapat iklan CPUV? LeYa tiada jawapan untuk persoalan itu kerana ianya adalah rezeki yang dianugerahkan Allah buat LeYa yang sentiasa berusaha keras dalam dunia blogging. hehe... Yang penting, anda kena rajin update entri setiap hari dan rajin-rajin blogwalking ke blog-blog rakan lain. 

Akhir kata, terima kasih Nuffnang yang sudah 8 tahun bersama LeYa dan mempercayai blog LeYa.

Penaja Iklan CPUV Nuffnang:
 

 

1 ulasan:

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi LeYa melalui email anagurlz87@gmail.com