Thursday, 6 September 2018

#MYCYBERSALE Shopping Spree On Carousell

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Rakyat Malaysia kini boleh memulakan usaha membeli-belah bersempena dengan MYCyberSale 2018. Bermula dari 3 September 2018 sehingga 7 September 2018, pengguna boleh mengeluarkan sedikit wang anda untuk tawaran hebat dan menarik ini di Carousell, salah satu daripada pasaraya iklan terbesar dan paling cepat berkembang di dunia.


Jualan mega selama lima hari untuk pelbagai produk boleh didapati di Carousell:

Kategori:
Fashion: https://caro.sl/MYCyberSaleFashion
Health & Beauty: https://caro.sl/MYCyberSaleBeauty
Home & Furniture: https://caro.sl/MYCyberSaleHome
Gadgets: https://caro.sl/MYCyberSaleGadgets

Tunggu! Ada lagi uolls. Tengok ni!

RM5.90 Promosi Penghantaran Flat-Rate Sepanjang bulan September dengan EasyParcel

Bungkusan boleh dihantar pada harga Flat-Rate dari RM5.00 dan RM5.90 dengan Pgeon Delivery dan EasyParcel di seluruh Semenanjung Malaysia.

Bermula dari 1 September 2018 hingga 30 September 2018, perkongsian ini antara Carousell Malaysia dan EasyParcel akan memberi ganjaran kepada penjual Carousell dengan kredit RM10 percuma untuk setiap tambahan kredit RM100 dalam akaun penghantaran mereka. Ini adalah terhad kepada penebusan satu kali bagi setiap pengguna.

Untuk maklumat lanjut, layari Carousell di https://my.carousell.com, atau muat turun aplikasi Carousell dari Apple Store atau Google Play Store.
Reaksi kOrang:

4 comments:

  1. Wahh .. banyak sale. Tempting 😁

    ReplyDelete
  2. memang tengah musim shopping online la ni... mujur duit dalam bank dikeluarkan habis.,, haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... Alhamdulillah.syukur kan... Kalau x, dah bershopping sakab nnti..

      Delete

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi LeYa melalui email anagurlz87@gmail.com