Thursday, 2 April 2020

Duduk Di Rumah dan Nikmati Promosi SUPERDEALS myBurgerLab dan Kenny Rogers Roasters

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Korang sunyi? Korang bosan kena duduk rumah dalam tempoh PKP ni? Usah risau! Kini korang bernasib baik sebab SuperDeals.com.my ada tawarkan satu peluang yang tidak masuk akal iaitu nikmati pengalaman bersama hidangan myBurgerLab dan Kenny Rogers Roasters dengan set burger dan KRR Seoul Sedap Chikin Meal hanya di rumah.

Korang boleh memilih mana-mana set hidangan yang ditawarkan oleh myBurgerLab dan Kenny Rogers Roasters dan nikmatinya pada harga serendah RM23.


Hidangan myBurgerLab ini disediakan bersama dengan Single Patty Burger + Side Dish + Drink

  • 1 (one) Single Patty Burger of your choice
  • 1 (one) Side Dish (choice of Awesome Fries, Curly Fries, Salsa Nachos, or Umami Mashed Potatoes)
  • 1 (one) Soda / Bottled Water 
myBurgerLab memberi rasa keenakan yang mengasyikkan. Jadi, kenapa tidak ada burger yang benar-benar hebat pada harga SUPER.

Bagaimana Untuk Menebusnya?

Klik "redeem" di laman web SuperDeals di telefon bimbit korang dan dapatkan Kod Pengesahan di mana-mana outlet untuk menebus dan bawa pulang set hidangan korang. Hanya #StayAtHome dan TAKEAWAY!


Sempena promosi SuperDeals ini, korang boleh nikmati set hidangan dari myBurgerLab dan Kenny Rogers Roasters hanya di rumah. Tak perlu risau lapar. Korang boleh dapatkannya sekarang dengan harga tawaran yang jauh lebih murah dengan SuperDeals!

Klik pada banner untuk dapatkan kod baucer

Tempoh Promosi 
26 Mac 2020 - 30 Jun 2020
Reaksi kOrang:

10 comments:

  1. tak pernah lagi rasa burger KR. biasa makan ayam je. Nanti boleh lah cuba promo ni ha..tq kak share :)

    ReplyDelete
  2. makan je lah kita ye Le Ya sepanjang tempoh PKP ni hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Tapi jangan over pulak.. Nanti berat badan naik nanti.. Berpada jugak. Makan makan jugak tapi still kena buat senaman ringan

      Delete
  3. alaaar..kita makan nasi n telur goreng ja wak..nak jimat katakan hihi..tp nnt bila eko dah ok nnt kita try ya..papun sdp lakkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yela kan.. Mana yang berkemampuan tu boleh la try..

      Delete
  4. halah.. halah.. lapar pula kita memalam nie.. hahaha

    ReplyDelete
  5. Time PKP ji mmg banyak benda nak makan.. tgk burger terliur burger.. aiishhhh parah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pasrah je la ye... Tapi awak kan pandai masak.. Sedap-sedap nampak.. Hee..

      Delete

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi LeYa melalui email anagurlz87@gmail.com