Friday, 3 April 2020

Pesan Makanan Melalui Dahmakan Dengan Perbelanjaan Minimum RM10

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Kita tahu hari ini dah hari ke-17 Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang mana telah dilanjutkan oleh Kerajaan sehingga 14 April 2020. Ramai dalam kalangan kita sebenarnya ada yang dah tidak tahu nak buat apa atau masak apa di rumah. Jadi, dalam tempoh ini para pembeli semua masih boleh mendapatkan makanan yang enak dan murah melalui aplikasi Dahmakan.

Platform penghantaran makanan yang enak-enak atas talian ini sudah cukup popular di serata Malaysia. Dengan hanya teknologi di hujung jari, korang bolehlah membuat pesanan makanan yang enak dengan citarasa korang.


Dahmakan adalah pembekal khidmat penghantaran makanan yang memasak makanan berkualiti tinggi dan lazat serta terus ke pintu rumah anda. Cukup dengan memesan makan tengahari atau makan malam serendah RM10, Chef yang dikhaskan akan menyediakan dan penghantar makanan akan terus hantar ke rumah.

Kempen dan saranan "Stay At Home" ini sebenarnya lebih memudahkan lagi korang untuk tidak ke mana-mana dan duduk di rumah dengan hanya memesan makanan melalui aplikasi Dahmakan. Bagi memberikan lagi semangat, korang juga berpeluang mendapatkan RM18 pertama dengan hanya menggunakan kod "ILLYA85XF" atau melalui pautan https://dahmakan.app.link/e/ILLYA85XF



Nikmati juga tawaran Dahmakan dari aplikasi Fave yang menawarkan baucer pembelian makanan hanya RM1.50 dengan menebusnya seperti
  • Tempahan tidak diperlukan
  • Beli baucer Fave untuk menerima kod unik
  • Pergi ke laman web atau aplikasi Dahmakan untuk daftar akaun
  • Pilih hidangan, lokasi penghantaran dan masa penghantaran
  • Masukkan kod promo dalam 'Kredit' melalui tab Tetapan sebelum membeli.



Baucer pembelian melalui Fave ini juga ada terma dan syaratnya. Antaranya adalah:
  • Sah untuk pengguna kali pertama sahaja. Pengguna Dahmakan sedia ada tidak layak untuk promosi ini. (Beli macam biasa je laa ye...Hehe...)
  • Apabila memasukkan kod promo, pelanggan boleh menikmati RM10 pembelian pertama.
  • Tawaran hanya sah untuk akaun peribadi Dahmakan. Not valid for Prime Members, Select Club Members,Digital Canteen users, purchase of Prime and purchase of Select.
  • Terpakai ke kawasan penghantaran Dahmakan di Lembah Klang. Rujuk kawasan penghantaran dahmakan di sini.
  • Semua hidangan di menu Dahmakan tertakluk kepada ketersediaan.
  • Kod promo ini tidak boleh digabungkan dengan baucer lain.
  • Tawaran yang sah untuk tempahan dibuat sehingga 31 Julai 2020.
  • Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai baucer, sila hubungi care@dahmakan.com.





Selamat menjamu selera guys. Jangan keluar ke mana-mana tau. Duduk rumah dan pesan makanan melalui Dahmakan.
Reaksi kOrang:

18 comments:

  1. Wah.. bestnya menu-menu dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah..tapi yg voucher tu hanya valid utk lembah klang je..

      Delete
  2. ooo kena beli dekat fave dulu baru boleh order kat dahmakan ek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah...yang kalau nak guna fave... Kalau tak, boleh je direct link kat atas yang leya bagi tu.. download dan terus dari dahmakan. Dari fave tu sebab ada voucher

      Delete
  3. belum try lagi dahmakan biasa order kat fp je hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah boleh la try tu. download apps dekat link yang disertakan..

      Delete
  4. Wah! Makanan yang ditawarkan sedap-sedap belaka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedap-sedap kan.. Duduk rumah ni... asyik makan je..

      Delete
  5. Tgk foods dia sedap2 tapi location Liez xde dlm senarai... huhuhu dh lama install apps tp apa kan daya xboleh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lalala kan... Sama lah LeYa... Mampu tengok je yang sedap-sedap tu..

      Delete
  6. Teringin jugak ni nak beli makanan online. Dah bosan makan masakan sendiri huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Area KL sangat lah dialukan.. Kami yg luar dari KL ni mampu tengok je la.. Hehehe..

      Delete
  7. selalu tengok org share DahMakan tapi kat kawasan kite xdee.. Grab pun huurmm hihi..

    ReplyDelete
  8. Sedapnya.. kajang tak cover..sabo jelah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... Sabar2x.. Sat lagi dia mai la tu..

      Delete

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi LeYa melalui email anagurlz87@gmail.com