Tuesday, 7 April 2020

8 Warna Family Sedondon Yang Akan Hangat Menjelang Raya Ini

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Buat peminat dan pencinta "Raya Sedondon" bak lagu kumpulan Sepahtu, ini ada koleksi sedondon satu keluarga yang menjadi trend hari ini. Koleksi khas CASEY FAMILY SEDONDON ini jika digayakan bersama-sama dan berkumpul beramai-ramai pasti MELETOP kan! Lagi pula bila keluarga kita dan semakin besar. Okay! Jom tengok warna pilihan yang akan menjadi hangat tahun ini.

1) Maroon

Klik Sini untuk order Casey Family Sedondon

2) Dusty Purple

Klik Sini untuk order Casey Family Sedondon

3) Navy Blue
Klik Sini untuk order Casey Family Sedondon

4) Mint Green
Klik Sini untuk order Casey Family Sedondon

5) Purple
Klik Sini untuk order Casey Family Sedondon

6) Baby Blue
Klik Sini untuk order Casey Family Sedondon

7) Grey
Klik Sini untuk order Casey Family Sedondon

8) Black
Klik Sini untuk order Casey Family Sedondon

Memandangkan negara kita sekarang PKP dan kebanyakan bazar Ramadhan dibatalkan tetapi ramai sudah yang buat Bazar Ramadhan Online, jadinya, raya tetap on! Apa tunggu lagi? Jom order sekarang Set Family Sedondon dengan LF Outlet & Collections!

HARGA
Klik Sini untuk order Casey Family Sedondon

Kalau nak tahu lagi, semua koleksi LF Outlet & Collections adalah slim fit. Barulah kacak dan bergaya di pagi raya nanti kan. Koleksi Casey Family Sedondon juga didatangkan dengan saiz bermula dari XXS, XS, S, M, L, XL, XXL dan XXXL.

Setiap rekaan koleksi yang disenaraikan di atas pastinya SELESA dan akan menjadi HOT ITEMS koleksi busana hari raya tahun ini. Kita doakan sahaja segalanya beransur pulih dan kembali seperti sedia kala untuk kembali menggayakan fesyen-fesyen baju raya pada tahun ini.

Reaksi kOrang:

10 comments:

  1. baby bluee cantiknya.. tahun ni tahla sambutan raya kita semua macam mana. xpela janji dapat puasa sempurna..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iye... Kita doalah yang baik-baik aje kan..

      Delete
  2. anak2 dh mula tanya nk tema warna apa...ermm rasa mcm malas nk fikir walau sebenarnya warna merah jd pilihan dan ada antara anak2 dah siap beli online..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh... Kalau pilihan kak warna merah, sama lah ngan kita.. Tapi tak tahu lah dapat pakai ke tak> Sebab ada dekat tukang jahit. Dah PKP ni, memang tak berambil pun.

      Delete
  3. Replies
    1. Ye...ye... Nak tengok banyak lagi cantik-cantik, boleh ke page LF Outlets

      Delete
  4. Mint Green dengan Baby Blue lawa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selembut tuan yang memilihnya ni.. Heee...

      Delete
  5. suka yg baby blue dgnn mint green warna tema wedding anak buah last 2 year...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow... Mesti sangat cantik tu sedondon beramai-ramai

      Delete

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi LeYa melalui email anagurlz87@gmail.com