Tuesday, 28 January 2020

Sensasi Korea Seoul SedapChikin Di Kenny Rogers ROASTERS

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Kenny Rogers ROASTERS (KRR) kembali lagi dengan ucapan "Annyeonghaseyo!" melalui kempen terbaru Chikin Craze yang diinspirasikan dari Korea menerusi Seoul SedapChikin yang pasti akan membangkitkan selera buat peminat K-Food.


Nikmati rasa authentic ayam goreng gaya Korea yang dibawa khas dari Seoul dengan pilihan rasa Sweet Chilli bersama Soy Garlic yang dihiasi dengan topped with nutty dan crunchy sesame seeds. Anda juga boleh memilih menu utama Seoul SedapChikin dari pelbagai pilihan seperti berikut:
  1. Seoul SedapChikin Soup Meal @ RM 27.80 – 2 pieces of Seoul SedapChikin (with a choice of sweet chilli, soy garlic OR mixed flavour) + Seoul Sedap Garlic Rice + Kenny’s Mushroom and Chicken Soup + 1 piece of Kenny’s Home-made Muffin
  2. Seoul SedapChikin Meal @ RM 21.80 – 2 pieces of Seoul SedapChikin (with a choice of sweet chilli, soy garlic OR mixed flavour) + Seoul Sedap Garlic Rice OR Golden Wedges Classic
  3. Seoul SedapChikin Family Feast @ RM 98.80 – 6 pieces of Seoul SedapChikin (with a choice of sweet chilli, soy garlic OR mixed flavour) + 2 a la carte side dishes + 4 pieces of Kenny’s Home-made Muffin + 1 bottle of 1.5 litre Coca-Cola Rasa Asli
  4. Seoul SedapChikin (3 pieces) @ RM 24.80 with a choice of sweet chilli OR soy garlic flavours
  5. Seoul SedapChikin (6 pieces) @ RM 46.80 with a choice of sweet chilli, soy garlic OR mixed flavours 
  6. Seoul Sedap Garlic Rice @ RM 8.50

Untuk menambahkan lagi keenakan berganda-ganda, apa kata anda padankan dengan makanan glass ofOrenji Splash yang berharga RM8.80 dengan pembelian mana-mana Seoul SedapChikin bersama minuman Sparkling Lemonade and soft candied orange bits yang menyegarkan!
“As the popular K-wave is continually taking Asia by storm, and more prominently in our home ground in Malaysia, KRR as a brand has kept up with the trend to diversify our food offerings. This is our go at introducing yet another refreshing meal campaign by serving an authentic Korean-style fried chicken meal experience to fellow Malaysians. On top of that, we are rewarding our loyal guests through a very special ‘Seoul in Love Contest’ to stand a chance to win a trip to Seoul, Korea!” said Kennie Thong, Senior Marketing Manager of Berjaya Roasters (M) Sdn Bhd..





Selain itu, KRR juga akan memberi penghargaan kepada dua pasangan bertuah dengan bercuti ke Seoul, Korea melalui "Seoul in Love Contest". Pengunjung yang mengimpikan percutian ke Seoul boleh cepat-cepat menyertai contest ini dengan hanya perlu mengimbas kod QR pada paparan Chikin Craze di setiap restoran KRR atau platform media sosial dan juga laman web KRR. Kemudian, anda dikehendaki menjawab dua soalan mudah dan selesaikan slogan sebelum menghantar tugasan tersebut melalui Google Form bermula 20 Januari 2020 - 12 April 2020.

Antara hadiah yang bakal pengunjung bawa balik adalah berupa hadiah utama, percutian 5H4M untuk 2 orang ke Seoul manakala hadiah kedua pula juga percutian 4H3M untuk 2 orang ke Seoul, termasuk tiket penerbangan, penginapan hotel dan kredit Klook. Pemenang untuk hadiah 12 undian akan memenangi KRR kad prabayar bernilai RM100 setiap satu.

Bagi mengalu-alukan dekad baru ini, KRR turut memperkenalkan Kad Baru KRR iaitu 'Blossom' yang memaparkan budaya Malaysia dengan meriah melalui motif dan warna yang diinspirasikan oleh Batik. Pada Januari 2020, pengunjung yang mengaktifkan atau menambah RM100 ke dalam Kad KRR akan menikmati hidangan Nasi Lemak Solo Kenny secara percuma. Manakala, pengaktifan kad sebanyak RM50 pula akan menikmati e-baucer Beli 1 Percuma 1 Quarter Meal yang juga termasuk Kenny's Quarter Meal dan Kenny's Mushroom & Chicken Soup.


Maklumat lanjut mengenai Kenny Rogers ROASTERS

Telefon
03 - 2119 9888

Website

Facebook
Reaksi kOrang:

44 comments:

  1. Korea ni dah macam jadi trend pulak baik Kpop dan makanannya. Ayam Korea ni memang sedap sebab rasa pedas manisnya tu. Jom terjah Kenny Rogers.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul la tu.. Mana-mana restoran sekarang ada menu Korea kan.. Hehe..

      Delete
  2. Eh. Kenny Rogers dah ada menu baru - and it looks yummy too. Rawlins memang suka ayam kat sini - weekend nie nak pergi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iye Rawlins... Laju sangat sekarang ni KRR ni.. Ade je menu baru dia

      Delete
  3. Jom kita pi cuba harini..harini nak jenjalan SOGO, nak makan MB dan juga Kenny Rogers hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. WoW!!! Seperti membalas dendam je tuh nak makan semua.. Hahahaha... Teruskan lah makan ye sis.. Ingat LeYa tau makan tu.. Hahaha...

      Delete
  4. wahhh Kenny Rogers pulak terkena demam Korea. Nampak sedap lah ayam Korea KR ni. Loyal customer kena try nipastu masuk contest, mana tahu boleh pergi travel

    ReplyDelete
  5. wah sedapnya. dah lama tak makan di kenny rogers |♕ Tiara Sapphire ♕

    ReplyDelete
    Replies
    1. Om nom nom.. Apa lagi? Cepat-cepat lah singgah KRR

      Delete
  6. Soslu tavuk... Lezzet olmalı 😊

    ReplyDelete
  7. Wow! Matshida! Kenny Rogers pun dah buat Ginja chicken. Boley la try Nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh sesangat.. Hulurkan saja ongkosnya.. Hikhikhik..

      Delete
  8. bestnya wak. BTW Kenny Rogers ni one of my favourite restaurant kalau nak dinner or lunch.

    ReplyDelete
  9. Wah sesekali kalau dpt singah Kenny Rogers ni best gak tau. Pula tu harga yang ditawarkan agak berbaloi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul3x (kata upin ipin). Jom lah kita makan bersama-sama ngan kengkawan..hehe..

      Delete
  10. wah ada menu baru! baru-baru ni baru je saya bawak family makan dekat kenny rogers ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah... Mesti seronok kan makan-makan dengan family..

      Delete
  11. Lama tak masuk Kenny Rogers. Now dah ada pulak ayam ala korea..hehehe. Boleh le try nanti

    ReplyDelete
  12. Memang dah trend kan skrg org suka buat menu korean ni! Pasni kena serbu ke sini pulak laaaa

    ReplyDelete
  13. Menu baru! Menu ayam korea pulak tu. Nasib baik diarang buat menu ni lama sampai april. Sempat lah nak curi masa try nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes3x.. Sebab dorang tau kat Malaysia ni ramai sangat peminat K-Food.. Hehe..

      Delete
  14. Wah ada menu baru. Peminat makanan Korea memang sukalah makan ni...lor menu baru sampai april ke. Sempat ke tak lah nak cuba mmeu baru nanti

    ReplyDelete
  15. Sedapnya.. Lama dah xmkan kenny rogers ni.. Sedapnya tgk menu2 depa ni.. Aduhhh. Lapor plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan... Udah le tengah hari ni. Ayuh! Gi makan KR.. Hehe..

      Delete
  16. Baru je makan KRR aritu tapi tak makan menu baru ni. Takut kepedasan. Anak tak makan. Ayam goreng dia pon sedap

    ReplyDelete
    Replies
    1. KRR semestinya pilihan LeYa. Sebab sedap dan portion banyak.. Kihkihkih..

      Delete
  17. Wah ade ayam korea la pulak.. Nak kene try ni.. Kenny rogers ye.. Lama tak makan ayam korea ni.. Waduhh.. Menyelwrakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sungguh tak terkata keenakannya.. Kah! Mengada betul LeYa ni mempengaruhi orang..hahaha..

      Delete
  18. Oh my oh my... Lapar terus kita!
    Nwk bawak family nanti, harga nya not bad. Nampak sesedap semua tu...

    ReplyDelete
  19. Kenny Rogers ni dah ada ayam korean juga hehehehe wakakakaka nak kena cuba ni nampak seadp dan juga pedas menarik ni hurmm ok nanri Liya belanja kita ok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahahaha... Ok.. LeYa belanja duit MahaMahu.. Yeah!!

      Delete
  20. besar pengaruh korea sekarang ni, mana2 pun ada sensasi korea kan. mesti sedap yang KR buat ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap3x... Ajommm laa beramai-ramai pergi merasainya.. Hehe..

      Delete
  21. Lama gila tak makan kat kenny rogers ni.. Dah ada menu baru lagi nnti boleh try laa.. Tapi klo ke sini kita suka beli muffin lebih sebab sedap sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gila lama tu?? Ajomm laa terjah KR beramai-ramai.. Hehe..

      Delete
  22. ehee Kenny pun tamo lepaskan peluang eh..
    buat menu pedas2 korea ni. boleh pegi cuba. suka jugak makanan diorang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Biasa la.. Semua berlumba-lumba kejar trending..

      Delete

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi LeYa melalui email anagurlz87@gmail.com