Thursday, 16 January 2020

Warna-Warna Suara Tema Di Anugerah Juara Lagu 34 (AJL34)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Kini tiba lagi anugerah yang paling berprestij iaitu Anugerah Juara Lagu ke-34 akan bersiaran secara langsung pada 9 Februari 2020 di Axiata Arena, Bukit Jalil jam 9.00 malam.


Menampilkan hos-hos hebat iaitu Sherry Al Hadad, Haziq Hussni dan Awal Ashaari yang akan menggegarkan pentas AJL34 pada malam itu. Buat peminat tegar AJL34 yang ingin dapatkan tiket, dah boleh buat pembelian melalui laman web, https://myticket.asia/.


12 finalis yang akan bertanding di pentas AJL34 tidak sabar menunjukkan bakat dan kreativiti masing-masing. So... jangan lepaskan peluang untuk dapatkan tiket yang sudah pun dijual pada 9 Januari lalu di https://myticket.asia/

Ikuti berita penuh di Portal Propa Rangers


Reaksi kOrang:

10 comments:

  1. Replies
    1. Hehe...Sabar2.. Tapi kalau excited boleh pergi tengok Showcase AJL34 di Panggung Anniversari Taman Botani, KL Sabtu ni (18/01/2020)

      Delete
  2. okkk barisan hosts yang awesome. suka tengok hosts cerdik pandai..

    ReplyDelete
  3. shery tu best klu dia mngacara..funny ja hihi

    ReplyDelete
  4. siapa lah bakal juara ni nanti... boleh agak2 ke

    ReplyDelete

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi LeYa melalui email anagurlz87@gmail.com