Thursday, 15 August 2019

'Segmen | Giveaway UP Traffic by Madam Caramel '

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Haiii semua... Selamat Pagi Khamis kepada semua pembaca Blog LeYa. Pagi ni LeYa terasa nak join satu GiveAway yang dah lama LeYa tak buat dulu-dulu kan. Okay... Jom!


Actually, LeYa pun baru sahaja kenal Blog MadamCaramel atau lebih dikenali dengan 'MC' ni. By the way, seronok juga baca cerita-cerita di Blog MC. Best sangat blogwalking kat blog beliau. So, jom la semua sama-sama kita meriahkan semua aktiviti blogging dengan blogwalking ke blog kawan-kawan yang dulu sangat syok kita lakukan.

Kalau korang nak join GA ni pun tak susah. Follow je setiap syarat yang disertakan. Nak join? Klik Di Sini atau pada banner di atas.

Semoga ukhuwah kita semua kekal dan selamat bersegmen ye. Tata titi tutu.
Reaksi kOrang:

36 comments:

  1. LZ pun cadang nak join segmen ni juga..

    ReplyDelete
  2. Salam ukhwah untuk Leya. Jalan-jalan bw.

    ReplyDelete
  3. goodluck liya... sis lama dh x join segmen ni.. best tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Awa.. Aah.. LeYa pun lama tak join.. Ni saje menggedik tetibe nak join..hehe..

      Delete
  4. Kak ana pun lama x join GA. By the way good luck leya. Moga ada rezeki leya.

    ReplyDelete
  5. Good luck Leya.. Kak Sue dah lama tak join segmen juga..

    ReplyDelete
  6. all the best leya! salam kenal 😘

    ReplyDelete
  7. selamat maju jaya. rasa mcm nak join gak nanti..

    ReplyDelete
  8. singgah dari giveaway yg sama, gudluck ye :)

    https://sweetepalhijau.blogspot.com/2019/08/segmen-giveaway-up-traffic-by-madam.html

    ReplyDelete
  9. Hai, selamat bersegmen. jom blogwalking dan naikkan traffic sesama blogger. :D
    https://nurain-syahirah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen. done follow #922
    jom blogwalking https://sayasukala.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you awak... LeYa datang blog awak ye

      Delete
  11. hi..thanks singgah blog saya. i follow u.

    ReplyDelete

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi LeYa melalui email anagurlz87@gmail.com