Wednesday, 19 July 2017

Peluang Berniaga Bersama LeYaPreneurs Team

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Untuk entry kali ni LeYa nak berkongsi peluang bagaimana nak mulakan berniaga bersama-sama LeYaPreneurs Team (LP Team).


Actually, memang lah tak dikenali sangat kumpulan ni. Tetapi jika LeYa berkata tentang STG pasti ramai yang sudah tahu. Jadinya, LeYaPereneurs Team adalah kesinambungan dari #ProjekSTG di mana LeYa sendiri mengumpulkan ahli-ahli di bawah LeYa untuk memantau dan berkongsi pendapat / masalah / suka duka dalam perniagaan di team kecil LeYa. Lebih mudah lah kan untuk LeYa pantau keahlian anda dalam perniagaan ni. 

First of all, apa sebenarnya yang kami lakukan dan jual? Okay!! Produk yang dijual ni sebenarnya sudah pun lebih dari 20 tahun. So, memang produk ni dah pun dikenali dan kita hanya BUAT SAHAJA untuk menjana pendapatan. Ada banyak produk yang boleh dipilih untuk dijualkan. Namun, bagi LeYaPreneurs Team, kami hanya akan memilih beberapa produk dahulu. Tujuannya adalah untuk memahirkan anda dalam selok-belok penjualan dan perniagaan. Dah master, barulah anda nak jual kesemua produk-produk yang ada. Hehehe...

KENAPA ANDA PERLU MENJADI AHLI KAMI ?
-        Modal yang sangat RENDAH
-        Produk laris / senang jual 
-        Kami bimbing anda untuk berjaya dalam private group khas untuk ahli

ANTARA NYA
cara untuk buat marketing
cara update status yang berkesan
cara atur status fb/instagram
cara edit gambar yang supaya gambar dapat sambutan
cara beriklan dengan teknik yang betul
cara melayan pelanggan
 Disediakan Seminar Facebook Genius (FBG) dan Minda Magnet Rezeki (MMR)


Berapa MODAL yang sangat rendah tu???

Hanya RM50 sahaja!!!

Anda sudah pun miliki Kedai Online.

Best kan!!!

   So, LeYa nak jemput anda semua untuk DAFTAR hari ini. WHatsApp LeYa untuk langkah seterusnya.

Tak tahu nak bisnes?? Tak tahu nak jual?? Tak tahu marketing??

LeYa akan bantu dari A-Z secara PERCUMA.
Anda yang akan menentukan kejayaan anda dengan usaha anda sendiri.
Kalau dah guide tapi anda tak buat, tak menjadi jugak kan!

Rasanya sesuai sangat lah ni kan untuk join. Bilamana duit poket dah kehabisan di waktu Hari Raya. 
Dah tiba masanya hari ini, kita isi semula penuh-penuh poket dengan jana duit yang banyak.

Jom!!!

WhatsApp / Telegram / SMS :-
LeYa
017-6321680
Reaksi kOrang:

0 beri komen di sini:

Post a Comment