Thursday, 25 January 2018

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Okay...kali ni LeYa nak join Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Tengok syaratnya yang mudah dan hadiah yang menarik, so membuatkan hati tertarik nak join. LeYa tertarik ni pun dari blogwalking  di Blog Kak Sue. Manalah tahu rezeki LeYa untuk memenangi hadiah yang ada tuh. Janji kita berusaha untuk mendapatkannya kan. Hehehe...

So... kalau ada di kalangan korang yang nak join dan nak tahu syarat-syaratnya, boleh klik link di banner bawah ni.

 Mek Zumbie 2k18 Giveaway
Mek Zumbie 2k18 Giveaway | Klik Banner untuk join ye..

Mek Zumbie 2k18 Giveaway

WoW!!! Yang lebih menariknya lagi, peserta yang join siap boleh pilih lagi nak hadiah mana kan. Memang best sangat ni. Tak pernah dibuat orang. So... rasa-rasanya, dalam kepala otak LeYa ni dah pilih dah nak hadiah apa. Hehehe...

Alhamdulillah... LeYa dah ikut syarat-syarat yang disertakan. Jadinya... pemilihan hadiah pula, LeYa memilih untuk Novel The Unsung Hero. LeYa sememangnya sejak dari dulu lagi memang minat membaca dan mengumpul koleksi-koleksi bacaan di rumah sehingga dah terhasil mini library. Jadinya, novel The Unsung Hero menjadi pilihan kerana LeYa juga minat genre Thriller untuk mencabar minda LeYa. Hehehe... (Acah hebat pulak lah kaw LeYa oooiiiii....)


Akhir kata LeYa ucapkan semoga ada rezeki untuk LeYa dan semoga berjaya juga kepada semua peserta yang telah join. Jadinya, LeYa sertakan email LeYa, anagurlz87@gmail.com

- Selamat Maju Jaya Semua -
Reaksi kOrang:

6 comments:

  1. Good luck leya. Semoga ada rezeki leya dalam GA ni. The unsung hero tu antara buku popular juga kan. Samalah kita leya. Suka beli buku.penuh dah rak kat rumah ni. Mcm kena beli baru je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Ana comel.. Hehe... Peminat buku tegar... Naik juling membaca buku bak kata Otomen Taro..

      Delete
  2. eee bestnya boleh pilih hadiah =D
    all the best tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you.. Aah..best sangat sebab boleh main pilih² hadiah lak..hehe..

      Delete