Monday, 19 August 2013

"Segmen Follow April hingga Disember 2013 by cik akak omei"

(Pinjam ni dari cik akak juga sbb cantik laa..hehehe..)

Selamat Malam semua... LeYa blogwalking antara blog2 rakan LeYa dan ternampak la segmen dari Cik Akak ni.. LeYa pun terjah la blog beliau.. LeYa pun join juga sebab lame jugak LeYa tak join sebarang segmen sekarang ni.. Maklumlah busy..Nak update blog pun tak sempat lagi lah blogwalking ke blog2 lain.. So, bila mase terluang ni, LeYa gunakan sepenuhnya la...


Hai all... Jom ramai2 kite join segmen cik akak ni...

Senang je nak join segmen cik akak ni...

Korang semua boleh la klik link Sini...

Segmen bermula 02.04.2013 dan Tamat 31.12.2013

Reaksi kOrang:

0 beri komen di sini:

Post a Comment