Friday, 30 August 2013

Pou simple giveaway by chirp-chirp


Ha! Join segmen lagi Cik LeYa kita ini.. Baru je update blog dengan kisah kemerdekaannya... Cukup2 lah tu nak membebel2. Jom kite tengok ape segmen yang Cik LeYa join ini.

Ini dia!! Pou simple giveaway by chirp-chirp. 


Ini pula pou kesayangan Cik LeYa.. Dah besar pun die dah..
Name: Mr_Shirase
Favourite Colour: White
Favourite Food: Cheese Cake
Level: 55
Coin(s): 12033

Dan akhir sekali LeYa nak tag kan 2 orang kawan blogger LeYa yang dirasakan memang nak tag mereka ini.. 

Jeng3x....


Selesai sudah untuk Cik LeYa dalam menyelesaikan segala segmen untuk hari ini.
Reaksi kOrang:

2 comments:

  1. thank you for your support! goodluck!

    jom check nama peserta di sini:
    http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/2013/08/senarai-peserta-pou-simple-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  2. Singgah sini sambil isi tabung,

    Dari contest yang sama,

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/pou-simple-giveaway-by-chirp-chirp.html

    Jemput join contest nie pulak yea,

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/duo-mega-giveaway-by-adam-faiz-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete