Thursday, 22 August 2013

Jalan-jalan sekitar Senawang, Seremban


Selamat Malam semua rakan2 LeYa. Hari ni LeYa lewat sikit untuk update entri. Kenapa??? Sebab hari ni LeYa disuruh teman kakak ipar tidur di rumahnye di Seremban dan bukan berada di kediaman LeYa. Then, LeYa bila dah sampai je di sini, LeYa pergi pula ke Rembau untuk mengambil kad pengenalan a.k.a. IC LeYa yang dah siap.. Yeah!!! dah dapat IC baru... gambar pun cantik..nampak LeYa kurus... memang suke sangat laa.. Hehehe....

Dan selepas itu, usai solat Zuhor, kakak ipar LeYa yang dipanggil Kak Ida mengajak LeYa keluar. Ok, jalan-jalan pusing Bandar Senawang... Pegi Giant... Pegi CIMB Bank.. Pegi Tesco...  Makan pizza.....Huuuuaaarrrggghhhhh..dalam satu mase je kami berjalan kan.. 

Jalan-jalan di Giant...

Pusing-pusing pula di Tesco.. 

Perut lapar...makan pula di pizza hut dalam pasaraya giant..

Waaaahhhhh....best nye Cik LeYa kite ni berjalan-jalan kan.. Tak reti penat agaknye.. Haha... Sebenarnye kene teman Kak Ida je nak cari barang. LeYa follow saje.. Ooopppss...lupe lak ade lagi sorang yang ikut kami berjalan ni..

Haa!! Ini budak kecik la yg ikut kami nak berjalan-jalan.. Name die Amrina Rosyada..sepupu kami juga..
Done for my entry today... Tata semua.. LeYa dah ngantuk..nak tido la kawan-kawan... Good Night..:)


Reaksi kOrang:

1 comment: