Sunday, 25 August 2013

Pencarian bloglist sempena kemerdekaan by Mrs Mahadi




Hai all.. LeYa blogwalking ke rakan2 blogger dan terjumpa segmen ni.. Jom ramai2 kita join untuk meriahkan lagi empunya blog iaitu Mrs Mahadi Rosmin. Segmen ni adalah segemen pertama beliau. Jadi, mari kita sama2 rapatkan hubungan silaturrahim kita denganya. 

Tak susah pun nak join segmen ni.. Jom klik SINI.

Okay cukup la sampai sini LeYa menterjemahkan segmen ni ke dalam blog kesayangan LeYa ini.. Hehehe... Diharapkan rakan2 di luar sana dapat sertakan diri untuk segmen ini..

Reaksi kOrang:

12 comments:

  1. Eira singgah sini..
    Salam Kemerdekaan..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/08/pencarian-bloglist-sempena-kemerdekaan.html

    ReplyDelete
  2. thanks for all that support my blog.

    ReplyDelete
  3. jangan lah cakap camtu leya.. walaupun blog kita tak cantik ke , kurang menarik ke apa ,, yang penting ada input..daripada luar je cantik tapi dalam kosong je tak guna pun kan?? ^__^

    ReplyDelete
  4. thanks for all that support me k..

    ReplyDelete
  5. eh..silap komen ke tadi?? ha3..selamat bersegmen =)

    ReplyDelete
  6. Hai, Nad singgah sini . dari segmen yang sama. Jemput ^^ http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/pencarian-bloglist-sempena-kemerdekaan.html

    ReplyDelete
  7. followers ke 356.. terima kasih leya sebab sudi join segmen saya.. gud luck !

    ReplyDelete
  8. singgah sini..terjah dan selongkar apa yang patut...^^ (jangan mara...^^)

    from: http://diaristira.blogspot.com/2013/08/pencarian-bloglist-sempena-kemerdekaan.html

    ReplyDelete
  9. salam..ayu dtg dari segmen yg sama...ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu juga ada buat segmen sempena merdeka....tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/pencarian-bloglist-sempena-kemerdekaan.html

    ReplyDelete