Tuesday, 1 December 2020

Giveaway by ejulz & faizzahamir

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera...


Selamat Datang Disember, bulan terakhir untuk tahun 2020 ini. Semoga pada bulan ini, dikurniakan rezeki berpanjangan, sihat tubuh badan dan berlaku perkara baik-baik sahaja. Dan, tidak lupa semoga pandemik Covid-19 turut hilang di dunia ini. LeYa dah rindu nak travel macam dulu-dulu tau.😭

Okay... Sempena hari pertama bulan 12 ni, LeYa merajinkan diri laa untuk join satu Giveaway. Lama lah jugak tak join aktiviti-aktiviti macam ni kan.. Hehehe...


Dari semalam LeYa dah mengaktifkan diri blogwalking hampir semua blog rakan-rakan yang ada dan terus terlihatkan satu Giveaway pagi ni dari blog Ejulz.

Sesekali memeriahkan kembali aktiviti giveaway kawan-kawan ni syok jugak kan. Jadi, jom lah kite!

Kalau korang nak join jugak, boleh follow je syarat-syarat penyertaannya dekat blog Ejulz. Mudah dan simple je. Sebab tu LeYa join.. Hehehe..


SELAMAT BER'GIVEAWAY' LAH YEE..


Reaksi kOrang:

22 comments:

  1. selamat bersegmen. Naim datang dari segmen yang sama..

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html


    good luck ya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh... Terima kasih. LeYa dah terjah blog awak dan follow

      Delete
  2. Replies
    1. Thank you. InsyaAllah ade rezeki ade la kan.

      Delete
  3. Replies
    1. Thank you. InsyaAllah ade rezeki ade la kan..

      Delete
  4. Replies
    1. Yezza. Menyeramkan. Hope everything is okay kan

      Delete
  5. Lama jugak x join giftway kat blog... hehe
    semoga berjaya leya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah... Memang lama. Tu yang terasa nak join tu sesambil eratkan ukhuwah silaturrahim.. Thanks

      Delete
  6. Replies
    1. Thank you. InsyaAllah kalau ade rezeki ade la kan.

      Delete
  7. Selamat ber-GA, LeYa. All the best!

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmena leya..lama gak tak join segmen macam ni

    ReplyDelete
  9. good luck Leya..rindu nak join GA tapi tak boleh commit so mampu tengok jer

    ReplyDelete
  10. jom join giveaway saya https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. Hai leya... selamat bersegmen.. dah follow leya.. harap kita boleh jadi rakan blogger 🤗

    ReplyDelete
  12. Terima kasih di atas penyertaan.. Goodluck :)

    ReplyDelete
  13. salam. jalan2 dari giveaway yang sama.

    https://www.mialiana.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html

    ReplyDelete

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi LeYa melalui email anagurlz87@gmail.com