Sunday, 10 March 2019

SisfelbyKakJue Memberi Keceriaan Wanita Setiap Hari

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Lama LeYa bercuti dari menulis tentang produk pilihan kan. Jadi, cuti-cuti hujung minggu ni, LeYa nak kongsi dengan korang semua tentang Produk Sisfel by KakJue yang membantu korang especially wanita yang sememangnya tidak boleh lari dengan kecantikan. 


Sisfel Teatox & Sisfel Felinna Hot Lotion Membantu Langsing dan Cantik

Sisfel Felinna Hot Lotion dan Sisfel Teatox adalah rangkaian produk Sisfel buat wanita yang ingin kurus dan cantik dengan sihat. Amboi-amboi korang! Senang betul korang nak kurus ye sekarang. Korang kalau nak tahu produk sisfel ni membantu mempercepatkan pembuangan lelemak yang ada pada tubuh korang dengan menggunakan "Hot Lotion" setiap hari. Hanya dengan sapuan dan belaian yang lembut pada lelemak yang berlebihan, ia akan menyerap dan menghilangkan sedikit demi sedikit lemak-lemak tersebut. Sambil sapu-sapu hot lotion tu, rutin harian yang perlu diamalkan oleh para wanita juga menjaga pemakanan. Kalau dah makan terlalu banyak sangat pun, macam mana nak kurus kan. Jadi, amalkan juga minum satu uncang teh dengan Sisfel Teatox bagi membuang asid-asid lemak dalam badan.


Kulit Kepala Kembali Segar Dengan Sisfel Argany Hair Serum

Haha yang ni memang lawak bila baca.. Jom LeYa kongsikan!


"Orang nampak macam tengah fikir banyak sebab asyik tunjal tunjal pen dekat tudung...

Padahal,

Tengah cover line nak garu kepala, gatal betul kepala kalau dah sampai tengahari tu..kalau orang lelaki takpe lah, garu camtu je..kita ni kena la nampak sopan kan..hehe.

Tapi itu dulu lah, sekarang rasa selesa, dah tak gatal2 kepala walaupun bertudung seharian.

Thanks Argany Hair Serum.

Jom siapa yang nak feel segar, sejuk, dah xde kelemumur dan tak gatal2 lagi tu PM yea.

Akak pakai akak jual. Hihi. InshAllah sy yakin berbaloi utk masalah awak tu."


Sebaik saja korang membasuh rambut di bawah pancuran shower bilik mandi dan mengeringkannya, belailah rambut dengan Argany Hair Serum dan ia akan menyerap lembut untuk memberi rasa ketenangan dan menjadikan waktu-waktu korang penuh keceriaan tanpa rasa gatal-gatal di kepala lagi.



Tidak ada yang lebih baik apabila kita sebagai wanita dapat menikmati waktu-waktu belaian penuh romantis dengan sapuan lembut hot lotion dan minuman Teatox serta Argany Hair Serum yang menyegarkan untuk memberi rasa keselesaan pada diri selepas menjalani kehidupan seharian. Saat terindah yang menyeronokkan apabila mendapati fizikal diri sudah berubah ke arah yang lebih cantik dan meyakinkan. Sisfel Felinna Hot Lotion dan Sisfel Teatox adalah waktu yang berharga patut diraikan setiap hari. Manakala Sisfel Argany Hair Serum menyegarkan hari-hari korang tanpa ada rasa gatal-gatal di kulit kepala lagi.

Produk SisfelbyKakJue boleh didapati di Instagram sisfelbykakjue atau boleh hubungi whatsapp di talian 012 - 6890744.


Reaksi kOrang:

6 comments:

  1. Fellina ni dh lama dipasaran kan? Ramai kata bagus dan antara produk pertama yg famous dan berkesan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah..yg first.. Memang best dan berkesan utk yg kurus.

      Delete
  2. hello beiibbyyy ,,,,,,
    ni kita bocorin sdkt rahasia yaaaa,,,hmmm,, ap ya kira"? hehehe
    RAHASIANYA ,,,, ad promo loh di WWW.FANSBETTING..CO
    nah untuk itu bisa langsung add aj kontak kmi dan bertny" lebih lanjut untuk info PROMONYA ya
    >>>fansbetting<<<BBM : 5EE80AFE ^o^
    WA @ +855 963 156 245
    line @ fansbetting
    wechat @ fansbetting
    bersama dengan kami CS fansbetting
    kami ucapkan selamat siang dan selamat beraktifitas ya guyssssssss thankyouuuuu ^O^

    ReplyDelete
  3. Baba tunjal kepala dengan pen tu dah biasa buat. Hahaha. Jenama sisfel semakin dikenali skrg ni kan. Boleh ushar lagi ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah...memang ramai dah menggunakan jenama sisfel ni

      Delete

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi LeYa melalui email anagurlz87@gmail.com