Khamis, 27 April 2017

Rambut Kekal Bergaya Sepanjang Hari

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Siapa kata lelaki tidak mementingkan gaya dan penampilan mereka? Zaman kini samada wanita mahupun lelaki amat menitikberatkan penampilan agar kelihatan lebih kemas dan bergaya apabila berhadapan dengan semua orang. 

Selain daripada pemilihan pakaian, gaya rambut menjadi keutamaan mereka untuk kekal bergaya sepanjang hari. Minyak rambut, gel atau wax menjadi produk pilihan ramai lelaki untuk kekal bergaya.
 
Penggayaan rambut setiap lelaki menampilkan imej kemas dan membuatkan ramai wanita lebih senang untuk berkomunikasi dengan mereka berbanding dengan lelaki yang agak tidak kemas. 
 
Memahami untuk mengatasi masalah ini, POMADE memperkenalkan rangkaian gel rambut yang sangat sesuai untuk kegunaan semua jenis rambut. POMADE menampilkan gaya penampilan kepada semua lelaki untuk kelihatan lebih kacak dan bergaya dengan rambut yang disikat rapi dan kelihatan lurus walaupun rambut anda ikal ataupun kerinting. POMADE ini boleh didapati dari pengedar Pomade PittStop yang terbukti Best Seller, Trusted Seller dan juga memiliki kuantiti stok yang banyak untuk anda memilikinya.
 
Magnum Pomade
 
Magnum Pomade, produk terlajak laris yang sering digunakan oleh semua lelaki. Gel rambut yang ringkas yang berupaya menjadikan rambut kerinting atau ikal menjadi lurus serta merta selepas memakainya. Selain itu, baunya yang lembut dan wangi mampu membuatkan wanita-wanita di luar sana cair. Hehehe... Rambut juga akan sentiasa kelihatan lembap dan bersinar dari PAGI sehingga MALAM

Kelebihan lain yang ada pada Magnum Pomade adalah ia Strong Hold, High Shine, Scent Ocean Fresh, Berat hanya 150gram / 5.0 oZdihasilkan oleh Jepun serta waterbase atau senang dicuci. Ia juga SAH DIBAWA SOLAT bagi golongan lelaki beragama Islam. Harga bagi setiap Magnum Pomade ini hanyalah RM40.00. Sudah cukup murah untuk anda memilikinya sekarang!!

Leman Pomade 

Pomade yang terawal berada dalam pasaran Malaysia. Ia sebaris dengan Skull Republic, Hipster Pomade dan Splendour Pomade. Terbaharu ia menampilkan dengan wajah baru dan kuantiti yang lebih banyak buat semua. Terdapat juga dua bauan yang lebih menarik.  
Apa yang menariknya dengan Leman Pomade ni?
Leman Pomade kembali dengan hold dan shine yang lebih padu. Memiliki seberat 150gram / 5.3 oZ. Dua bau yang menarik minat lelaki diluar sana adalah Fummy Boy dan juga Happy Man. Anda yang meminati Leman Pomade ini boleh mendapatkannya dengan harga RM35 sahaja.


Royal dan VVIP Pomade

Royal Pomade mengeluarkan bau baru iaitu Polo Perfume yang lebih maskulin. Manakala VVIP Pomade mengekalkan bau grape tetapi hanya berbeza perfume yang dicampurnya. Kedua pomade ini memberikan hold yang lebih padu dan dahsyat. Pasti rugi jika tidak mencubanya!!! 
Apa kata mereka yang sudah menggunakan Pomade PittStop ini?Mereka yang telah menggunakan Pomade yang dibeli dari Pomade PittStop ini memberikan hasil yang sangat memuaskan dan gembira dengan layanan yang diberikan dari pihak Pomade PittStop. Ramai di kalangan pembeli Pomade PittStop sentiasa repeat order dan memberitahu kepada rakan-rakan lain untuk turut membelidi pengedar Pomade PittStop.

Antara produk Pomade lain yang boleh didapati di Pomade PittStop adalah seperti:-
 Untuk maklumat lanjut anda boleh hubungi seperti yang tertera di bawah:

WhatsApp / SMS / Call: 018-296 8114 (Pitt Idris)

0 beri komen di sini:

Catat Ulasan

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi LeYa melalui email anagurlz87@gmail.com