Tuesday, 19 November 2013

Blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Cik Ayu Insyirah tag lagi untuk join segmen beliau.. Ini adalah segmen kedua beliau yang LeYa join. 

Blogwalking CUTI SEKOLAH bersama AyuInsyirah
Blogwalking CUTI SEKOLAH Bersama AyuInsyirah

Tak susah pun nak join segmen ni... Hanya klik pada banner di atas dan penuhi permintaan Cik Ayu dalam syarat2 beliau...
Reaksi kOrang:

18 comments:

  1. aku boleh ikutan gak ... :D
    dari indonesia :) .

    ReplyDelete
  2. aku boleh ikutan gak....
    dari indonesia :D :) .
    salam akak, Miz Tia baru blogwalking kembali hihihikx :) .

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..
    dari sagmen yang sama
    salam perkenalan

    http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  4. Assalamu'alaikum, salam kenal Cik Ayu Insyirah. Semoga sukses mengikuti segmennya.

    ReplyDelete
  5. terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu ni.. ada masa nanti boleh la blogwalking bersama-sama..link dibawah ayu dah senaraikan url rakan blogger yang dah join segmen ni.. sama2lah kita eratkan ukhwah yang dibina ini...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/senarai-rakan-blogger-segmen.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan...saya sudah follow..
    http://nutrientlife.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  7. done follow...
    slamat cuti skola

    ReplyDelete
  8. hi
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  9. datang blogwalking sini.. singgah dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  10. done follow #604
    follow me back http://permatabiru0310.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Salam kenal dri segmen ..
    follow sini
    http://gadizspectacles.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Hye ! Dari segmen yg sama http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  13. Dari segman yang sama :D

    http://berstoryatsini.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum...
    Alhamdulillah ..
    Singgah Sini Dari Segmen Yang Sama
    DONE FOLLOW !!!
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen yang sama:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  16. Salam knal..Dari segmen yang sama..sambil2 tu follow sini..slmt bw ke blog kawan2 semua..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  17. Blogwalking dr segmen yang sama http://badlishahazman.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete