Wednesday, 29 July 2020

Youtuber Terkenal, Sugu Pavithra Kembali Dengan Resepi Dalca Tulang Kambing

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Baru-baru ini kita dikejutkan dari Channel Youtube terkenal, Sugu Pavithra yang telah membuang kesemua video-video masakannya yang lalu dek sedikit salah faham mereka. Tapi LeYa taknak lah cakap tentang masalah tersebut. Sebab? Bagi LeYa setiap dari kita semua memang ada masalah. Jadi, tak perlu nak perbesarkan lagi.

Setelah beberapa hari menyepi, kali ini Sugu Pavithra muncul kembali dengan Resepi Dalca Tulang Kambing yang korang boleh tonton sendiri di channelnya.

Bahan-bahan juga ada disenaraikan di bahagian description.

Nak mudah, nahhh LeYa kongsikan video masakannya di bawah. 


Selamat Mencuba Semua!

Reaksi kOrang:

16 comments:

  1. Replies
    1. Yeah! Bolehlah yg peminat masakan boleh try semula

      Delete
  2. Siapa yang bakal mengira jika channel mereka akan mendapatkan subscriber sebanyak itu ya Kak?

    ReplyDelete
  3. Baguslah kan? Dah adatlah bila kita dah senang barulah ada yg bukak mata, tp time susah org pun xpandang kuta kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul... Orang tak tau pun jerih perit kita dari bawah.

      Delete
  4. Semoga dipermudahkan urusannya..

    ReplyDelete
  5. Harap berterusan...mungkin beliau pn tertekan bila naik trlalu cepat

    ReplyDelete
  6. Ramai peminatnya nih.. Patut lah jadi ikon Negeri Perak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye betul.. Ramai ternanti-nanti resepi darinya

      Delete
  7. Bila nama naik, memang macam-macam dugaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Kene tabah hadapinya. Lagi-lagi di zaman warganet power ni

      Delete
  8. hihi akhirnya kembali.. sayang kan kalau dia tinggal utube.
    dah jadi port income dia =)

    ReplyDelete

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi LeYa melalui email anagurlz87@gmail.com