Thursday, 31 October 2013

Rating Blog

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....


Tengok gambar kat atas tuh... Haishhh.... bila lah semua bintang tu nak penuh kan... En. Nuffnang tolonglah saya apa cara lagi untuk saya penuhkan bintang-bintang kecil di atas... Okay! saya nak minta jasa baik kawan-kawan saya la.. Hope korang semua boleh bantu LeYa dalam memenuhkan bintang-bintang itu agar kelihatan penuh dan berkelipan dengan warna kuning keemasan.. Hehe... Yang paling agak sedih untuk bintang "Skycraper"... Hanya mampu memiliki 2 sahaja bintang... Hihihi... 

Selesai kisah rating untuk LeYa's Blog... 

Reaksi kOrang:

14 comments:

  1. sy pn kalau blh nk mcm tu..tp biase la bnda ni bkn senang...kne usaha lebih.....

    http://thestoryofayna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Nah, Tedi bagi bersinar tiga2 bintang tu hehehe, semoga berjaya. :)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Slm knl. Hai terima kasih follow blog sy, sy akn follow blog anda semula. Terima kasih.

    ReplyDelete
  5. kat nufnnag ade tp tb pon xberapa faham

    ReplyDelete
  6. owh , done klik nanti full lah tu :)

    ReplyDelete
  7. hihi...cik akak pun lom penuh juga dik...cik akak tolong-tolong klik...hihi...

    ReplyDelete
  8. Hi bersinar bintang nampak. Haha
    Takpe jgn risau Am tolong klik jap.

    ReplyDelete