Wednesday, 23 February 2011

Kenapa aku dah lama tak update blog??

Salam... Sudah lama LeYa tak update bLog ni kan... Kenape yer?? Bukan nyer ape... Sekarang ni LeYa sangat lah busy dengan aktiviti2 universiti ni... Siapkan assignment lagi... quiz...test... Dan yang paling penting Final Projek.... Huh! sampai tak cukup tido LeYa di buatnyer dengan keje2 tuh semua... Ha!ni pun still have a lot of work to do... But...LeYa dah kekeringan idEa... Jadi... LeYa jalan2 tgk blog kawan2.... Byk bende yg korang dah update.... LeYa jer masih dengan entry lama.... Erm.... kesian kan....hehe...

Tadi petang...LeYa ngan kawan LeYa keluar gi Mydin... Cari barang2 keperluan rumah... Lepas tuh LeYa pergi lah ke arah mesin penimbang berat...Dan LeYa pun menimbang berat LeYa... Wah! speechless... LeYa berjaya mengurangkan 4Kg dalam mase 1bulan... Owh...yeah!... I'm too proud of myself...hehe... Setelah penat lelah berusaha mengurangkan berat badan, akhirnye ia tercapai jua...


Ni lah interface Final projek a.k.a. PSM LeYa... tuh pun lom siap lagi...

Contoh cover depan assignment LeYa...

Erm..k lah LeYa pun nak menamatkan entry ni sebab LeYa nak siapkan keje2 LeYa yang tak siap lagi tuh... Buat semua para blogger, LeYa menyusun 10 jari minta maaf andai ada tersalah kata dan terguris perasaan... Nanti biLe LeYa dah free LeYa akan update semula cerita terkini... Bye..bye..

Reaksi kOrang:

1 comment: