Sunday, 6 February 2011

Fotografi Perkahwinan


Salam 1Malaysia dan salam 1blogger buat para pembaca LeYa's Blog yang dikasihi sekalian. Tak sangka dan masuk bulan Februari kan.. Sekejap jer mase berlalu.. Kali ni LeYa nak ceritakan tentang fotografi perkahwinan... Sekarang ni ramai betul insan2 yang LeYa kenali dah nak memulakan hidup baru bersama orang tersayang. LeYa tumpang gembira dengan apa yang mereka lakukan tu nanti. Jadi, LeYa kat sini saje lah nak meletakkan gambar2 perkahwinan yang indah2 buat tatapan para blogger sekalian. 

"Hanya kita berdua"

"Melangkah ke gerbang perkahwinan"

"Kita akan sehidup semati"

"Tercapai sudah impian yang kita semai selama ini"

"I love you"





Peralatan untuk fotografi perkahwinan aku
Reaksi kOrang:

5 comments:

  1. cantiknya pelamin.. simple tapi smart.. :)

    ReplyDelete
  2. gamba2 ni ambik guna camera pak uda ke? kenapa tak buat style macro kat hantaran2 & pelamin? kalau buat HDR pun cantik gak. lagi 1 macro B&W. memang tu antara kelebihan 550D. keep up. boleh masuk album kawin fatin terus nanti. hehe

    ReplyDelete
  3. sarah:join sekali kelab fotografi tuh tau

    ReplyDelete