Sunday 30 July 2023

Huawei Malaysia Raikan Kecemerlangan Artistik dalam Peraduan Fotografi Zoom Into Malaysia 2023

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera...

Seperti kita maklum, fotografi merupakan salah satu hobi yang paling popular dan menyeronokkan. Hari ini dengan kecanggihan teknologi, kita dapat lihat ramai dalam kalangan kita sudah boleh jadi Photographer dengan hanya menggunakan smartphone. Baru-baru ini LeYa berkesempatan hadir ke salah satu acara Huawei Malaysia yang telah meraikan kegemilangan Peraduan Fotografi Zoom Into Malaysia dengan majlis anugerah yang meriah di The Raw Studio oleh Metal Bees. 

Peraduan Fotografi Zoom Into Malaysia ini meraikan bakat-bakat luar biasa di sebalik lensa dan seterusnya mengiktiraf para pemenang dengan hadiah-hadiah menarik seperti HUAWEI P60 Pro, HUAWEI WATCH FIT dan HUAWEI FreeBuds 5. Sambutan yang menggalakkan terhadap peraduan ini mempamerkan komitmen Huawei untuk memupuk kreativiti dalam komuniti fotografi di Malaysia.



Peraduan Fotografi Zoom Into Malaysia yang berlangsung dari Mei hingga Jun ini berjaya menarik seramai 4,100 peserta dari seluruh Malaysia. Ia turut menyediakan platform yang menarik bagi para profesional dan penggemar fotografi dan videografi smartphone untuk mempamerkan fotografi dan videografi mereka yang unik. Setiap peserta dijemput untuk merakam keindahan Malaysia yang mengagumkan dengan hanya menggunakan telefon pintar Huawei. Ini membolehkan mereka mengekspresikan kreativiti dan perspektif mereka dalam menggambarkan pemandangan alam yang unik dan detik budaya yang meriah.

Dilancarkan pada tahun 2022, jenama XMAGE memberi tumpuan kepada sistem optikal, struktur mekanikal, teknologi imbasan dan pemprosesan imej dalam bidang fotografi. Keempat-empat asas XMAGE kini membentuk prinsip teknologi kamera telefon pintar baharu Huawei yang tersedia dalam Siri HUAWEI Mate50 Kamera Apertur Ultra dan HUAWEI P60 Pro Telefoto Ultra Lightning Kamera, menghasilkan imej yang mengagumkan siang dan malam dengan keupayaan menangkap cahaya penuh yang tidak pernah dilakukan sebelum ini.

 
 

Dengan sokongan teknologi XMAGE, Huawei terus memperkasakan jurugambar dengan alatan termaju untuk merakam keindahan landskap dan detik budaya Malaysia. Dalam pandangan ke hadapan, Huawei telah berkomitmen untuk memupuk kreativiti dan memajukan fotografi melalui teknologi inovatif. 

Masa depan menjanjikan harapan besar bagi komuniti fotografi kerana Huawei terus menolak sempadan teknologi pengimejan dan memberi inspirasi kepada jurugambar untuk menjelajahi alaf baru.

Untuk maklumat lanjut tentang kempen Huawei yang akan datang, boleh layari

Website
https://consumer.huawei.com/my/community/xmage-awards/

Facebook
https://www.facebook.com/HuaweimobileMY/

Instagram
https://www.instagram.com/huaweimobilemy/

10 comments:

  1. So great , thanks for your sharing...

    ReplyDelete
  2. tahniah buat semua pemenang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang kagum kan dengan gambar² yang dihasilkan

      Delete
  3. sy ada tablet huawei. memang puashati guna sbb bunyi n gambar lawa...cuma masalahnya x de GMS je...huhuhu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo...kena upgrade yg baru la tu... Hehe...

      Delete
  4. salam kenal LeYa. mcm nak kena tukar phone je. sebab mmg minat ambik gambar then now gambar dah tak berapa best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha.... Ade bajet boleh lah tukar tu...hehe...

      Delete

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi LeYa melalui email anagurlz87@gmail.com