Tuesday, 2 February 2021

Tergoda Dengan Tanisha Long Tunic Koleksi LF Outlet & Collections

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera...

Malam-malam ni kerajinan apakah yang datang membuatkan LeYa menyiapkan kerja-kerja online di laptop. Sambil-sambil tu ambil kesempatan la kejap scroll baju-baju cantik yang supplier dah bagi kat Group Dropship. Bila terpandang koleksi Tanisha Long Tunic ni terus cakap, cantiknyaaa tunic ni... Sampai laju terus nak update kat kawan-kawan supaya tidak terlepas peluang memilikinya. 

Then, LeYa pun tak keruan selagi tak bagi korang tengok sekali betapa cantiknya tunic ni. Dia punya rasa tak keruan tu macam nak pick-up sehelai je. Tapi kan... Tapi kan... Confirm kena bebel dengan Mr. Otomen Taro nanti. "Dalam almari tuh banyak-banyak tuh bila nak pakai." Ahahaha.... Lumrah wanita. Memang tak boleh dipisahkan dengan benda-benda cantik ni kan. Memang terus berkenan nak beli. 







Amacam??? Betul-betul mengancam kan koleksi Tanisha Long Tunic ni. Actually, memang berkenan je dengan semua koleksi dia. Tapi sebab taknak nanti dikatakan membazir, so LeYa bagi korang lah yang buat pilihan. Tanisha Long Tunic ni memang cantik sangat-sangat. Material kain dia pun adalah cotton silk & flowy yang mana ia sejuk dan jenis menyerap peluh. Ya Allah! Lagi cantik kalau digayakan dengan seluar jeans putih atau pallazo. Perrrgghhhh.... Memang namati cantik lahhh... 

Tak sabar pulak LeYa nak tengok siapa dalam kalangan pembaca Blog LeYa yang menjadi orang pertama menggayakan Tanisha Long Tunic ni. Nanti boleh share #OOTD korang dengan LeYa taw. Okay lah.... Nak cuci mata dan letak koleksi baju yang cun-cun je untuk korang tergoda. Jangan lupa ye, layari LF OUTLET & COLLECTIONS di

Facebook

Instagram
Reaksi kOrang:

1 comment:

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi LeYa melalui email anagurlz87@gmail.com