Tuesday, 8 November 2016

SEGMEN: JOM BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

http://www.ayuinsyirah.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
 
Setelah sekian lama LeYa tak join Segmen atau GiveAway, hari ini LeYa merajinkan diri kembali men'join'kan diri dalam aktiviti blogging ini.
 
Jom semua kawan-kawan... Kita rapatkan kembali ukhuwah kita.
Jom Pakat join ... Klik Banner
 
Tamat pada 24/11/2016 jam 10.00 malam.

Reaksi kOrang:

13 comments:

  1. TQ Leya datang kunjung blog sha..
    selamat bersegmen ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome... Leya pun nak ucap thanks sbb lawat blog buruk leya

      Delete
  2. good luck sis.. salam singgah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome to blog buruk leya...😁😁tq unni

      Delete
  3. Hye,assalamualaikum.. Salam perkenalan kak.. Tq Visit blog saya.. Good luck ! Saya dah follow akak

    ReplyDelete
  4. singgah BW sini dari segmen yg sama..
    all the best..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yang sama dan terus follow blog yang comel ini. no 798. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  6. #803

    Singgah sini dari segmen yang sama

    http://zira-aziz.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  7. hi.. saya datang dari segman yang sama..dan dah follow awak :)

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama ❤
    jemput join
    http://mellyacrayola.blogspot.my/2016/12/end-year-mini-giveaway-by-mellya-friends.html

    ReplyDelete
  9. Hi! Singgah dari segmen yang sama. dah siap follow sekali.

    Jom blogwalking ke blog wan

    Http://rizwanewan.blogspot.com/

    ReplyDelete

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi LeYa melalui email anagurlz87@gmail.com