Thursday, 17 November 2016

GIVEAWAY MINIATURE PHOTOGRAPHY BY WAZA STUDIOS

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

GiveAway Miniature Photography by Waza Studios

Wahhhh.... menarik kan giveaway pada banner kat atas ni. LeYa teruja sangat nak join. Jadinya, tanpa melengahkan masa lagi, LeYa membuat la serba sedikit entry "GIVEAWAY MINIATURE PHOTOGRAPHY BY WAZA STUDIOS" yang diminta penganjur ni.

Waza Studios adalah sebuah perniagaan berasaskan seni fotografi yang mana Cik Miza berkolaborasi dengan rakan sejawatnya menubuhkan syarikat Waza Studios ni di arena dunia fotografi di Malaysia. Gambar-gambar di instagramnya dah pun LeYa review dan LeYa sangat suka akan editing gambarnya yang sangat menarik. LeYa yang memang minat seni fotografi ni sungguh terpesona dengan setiap gambarnya.

Nak tahu lebih lanjut, jom terjah IG Waza Studios dan jangan lupa join giveaway ni juga ya...

Syarat-syarat untuk join GiveAway ni, boleh terus ke page Cik Miza kita yang comel jelita tu dengan klik link DI SINI.

#jomsapotwazastudios!
Reaksi kOrang:

3 comments: