Thursday, 6 August 2015

Sayaiday dan Ayueidris Giveaway August 2015

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Wahhhhh!!!! Macam teruja dan seronok dengan peluang hadiah-hadiah yang diberikan. GiveAway dari sayaiday & Ayueidris ini sangat menambat hati LeYa untuk cepat2 join.

Tak perlu kata apa-apa lagi. Nak tahu cara dan bagaimana nak join GIVEAWAY ini. Cukup mudah! Ikuti sahaja langkah di bawah ini. Jom semua, kita meriahkan GiveAway ini beramai-ramai.



Jom ramai-ramai join giveaway yang dianjurkan di blog Sayaiday.com dan Ayueidris.com
Antara hadiah yang ditawarkan adalah :


+ 1 x Penginapan 2 hari 1 malam di The Kabin,Jeram Selangor *
+ 2 keping tiket Aquaria KLCC
+ Sebuah buku karya Dr. Anwar Fazal, Tribulasi 365
+ RM30 Voucher Parkamaya
+ RM150 Voucher Parkamaya
+ RM50 Voucher Pak John Steamboat
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 6 Mangkuk Boat Noodle)
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 10 Mangkuk Boat Noodle)
+ Voucher Makan Boat Noodle (Free 12 Mangkuk Boat Noodle)
+ Outdoor Photoshoot by Islam (Website)

+ 5 set Chrochet Heart (5 pemenang)

Seramain 15 Pemenang Bertuah dan Contest berakhir pada 19 August 2015.



Anjuran blog : www.sayaiday.com, www.ayueidris.com, akumohdfakhrulislam.blogspot.com




Klik Link ini untuk join contest : http://goo.gl/H0lgNa
Reaksi kOrang:

9 comments:

  1. All the best!! Nanti nak join jugak la hehehe

    ReplyDelete
  2. SALAM KENALAN~~~ JOIN SEKAKIII YE

    http://nonasani.blogspot.com/2015/08/sayaiday-dan-ayueidris-giveaway-august.html

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum. :) ..jalan-jalan blogwalking waktu ni..good luck ya :).. sy follower ke832
    http://ilovebunga89.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. singgah daripada segmen yg sama..good luck..jemput singgah blog kita..
    http://afidahazmi88.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. jemput singgah..

    http://macammacamproduk.blogspot.com/2015/08/sayaiday-dan-ayueidris-giveaway-august.html

    ReplyDelete
  6. salam..singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/08/sayaiday-dan-ayueidris-giveaway-august.html

    ReplyDelete
  7. khaty singgah dan follow sini..semoga berjaya

    ReplyDelete