Ahad, 23 Februari 2014

Merawat Kualiti Tidur Dengan Baik

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Bertemu kembali kita dalam suasana yang aman damai di bumi Malaysia ini. Sejak kebelakangan ini, LeYa sudah mula kurang dalam menulis di blog buruk ini.. Ahahaaa... 

"Oh Tidak! Tidur ku sejak akhir2 ni tak cukup.." Kita seringkali merungut apabila tidur kita tidak cukup.  Bangun seawal pagi untuk bersiap ke tempat kerja dan melangkah terus masuk ke pejabat serta menyemak kerja2 yang lepas. Tanpa membuang masa, kita tidak sedar saban hari kita sering habiskan masa dengan kerja dan kerja. Ya! kita kerja untuk mencari nafkah.. Untuk memberi kehidupan sempurna pada diri kita dan lebih penting pada ahli keluarga kita. 

Tepat jam 5.30 petang, kita bergegas pula menuju ke kereta dan meluncur laju membelah jalan raya yang penuh sesak untuk sampai ke rumah. Di rumah, kita sebagai wanita pula sekali lagi sibuk untuk menyiapkan juadah makan malam untuk suami dan anak-anak. Pasti ketika itu kita akan rasa terkejar-kejar dan badan akan rasa sangat letih kan.

Sememangnya, rutin harian kita lalui itu tidak dapat dielakkan selagi kita bergelar manusia dan khalifah di muka bumi ini. Namun, tidakkah kamu sedar bahawa kini kita mempunyai teknologi yang canggih untuk merawat masalah kualiti tidur kita yang tidak sekata. Ia amatlah berkesan dan mudah dilaksanakan.

tahukah kamu semua bahawa ianya adalah :
   - pelaburan sekali seumur hidup
   - merupakan cara yang paling murah

Dengan memiliki Bio Velocity Sleep Mate di setiap rumah, hanya 10minit kita sudah akan rasa segar dan nyaman apabila melaksanakan tugas harian pada hari berikutnya. 

BVSM amat sesuai digunakan untuk:
a) Pesakit Gout
b) Pesakit Ashtma
c) Kualiti tidur tidak baik (imsomnia)
d) Kesakitan otot
e) Pesakit kencing manis
f) Tekanan hidup (Kerja & Pembelajaran)
g) Senggugut
h) Pesakit Strok
i) Gaya hidup tidak baik (merokok, kaki botol)
j) Tekanan Darah Tinggi
k) Sakit sendi
l) Terdedah kepada persekitaran radiasi

BVSM
BVSM mampu merawat kualiti tidur yang tidak cukup lebih-lebih lagi pada wanita2 yang saban hari berkejar ke pejabat dan rumah bagi menjalankan rutin harian. Kini, BVSM juga mampu milik serendah RM 55.00 sebulan bagi yang kurang berkemampuan untuk mendapatkannya secara tunai. 

BVSM

1 ulasan:

  1. selalu dgr pasal benda ni...rasa nak beli jugak utk ibu satu..tp nanti laa :D

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi LeYa melalui email anagurlz87@gmail.com