Tuesday, 3 July 2012

Di kala kebosanan melanda

Bosan2 ni LeYa pun mengeluarkan pad lukisan LeYa. Dan melakar tanpa arah tujuan. hehe... Beberapa jam LeYa bersama dengan pad lukisan dan muncul lah lukisan yang tak seberapa ini. Tak tahu apa yang hendak dilakukan. Terus mengambil camera kesayangan dan merakamnya serta abadikannya di LeYa Blog. Yeah! that's a not big idea. Just came from my nutty idea and bored day. 

LeYa tak lah se kreatif seperti kartunis2 tanah air kita. LeYa melukis pun sekadar saje2... mengisi kekosongan jiwa... Hehehe...(Dah tak tau nak watpe la tuh...). Ok lah...LeYa nak beritahu tu jer... Nak cakap LeYa tengah takde keje ni... Meh la sesape yang ingin buat design kad, brochure and pape jer or nak website and fotografi, jumpa la LeYa... atau lawati LeYa Production.

Lukisan yang tak seberapa. Hasil dari LeYa

Pemandangan indah di kampung. Hasil dari LeYa
Reaksi kOrang:

0 beri komen di sini:

Post a Comment