Thursday, 2 December 2010

Contest: Ada apa dalam tuh?




Berita baik untuk para blogger yang suka masuk Contest.

Kali ni, cik Bambam yang selalu tag Siti utk join contest tu, dgn murah hatinye buat contest sempena birthday cik bambam tak lama lagi... Dan kemudian Siti pula telah tag saya untuk masuk Contest nih..huhu.. 


Macam-macam yang ade sekarang kan? Senang2 jer nak daPat hadiah.. Masuk "Contest" dan teka jawapan betul dah dapat hadiah.. Kalau dulu, nak kene ke tempat pertandingan.. Tapi sekarang tak payah dah... Online jer... haha...
Tapi, kalau nak hadiah klik SINI dulu untuk tau ape syarat2 nyer..


Ada apa dalam tuhhh???

Jawapan LeYa:
PEPPER
(kenape LeYa pilih jawapan ni ntah...sebab tgk bentuk dy mcm tmpt letak pepper jer..kan3x)


LeYa rase bLog cik Bambam dah cantik, menarik, tertarik memang deboommm dah..(hehe..mcm bodek jer kan..) Tak rase pun sebenarnyer ... memang ikhlas dari hati..  Cuma cik bambam kene lah rajin2 wat contest dan promote kan pada sumer blogger yang ade kat dunia nyata nih...


Sebagai memenuhi syarat yang terakhir, LeYa nak tag pada 3 orang yg LeYa sayang:
Cheq PP Joy
Nadieya 
Gadis Semasa


Reaksi kOrang:

2 comments:

  1. yang tersayang .. OMG !
    tersangat sangat lahh kembang sekarang niyy <3 ! HAHA !
    tengs leya :D
    btw , gud luck yea ..

    ReplyDelete
  2. LULUS..!! thanks for joined okeeeehhh!! gud luck!

    ReplyDelete