Tuesday, 2 November 2010

Final Exam semakin hampir

Final exam dah semakin hampir....

Aku macam ni laa..
Cool...Steady...Relaks...
haha...
Jangan relaks sangat...
Nanti xpasal2 dapat markah relaks jugak...

So..ngan kekuatan mata aku bertahan semalam...aku study subjek BITP 3223 -Software Project Management sehingga jam 3.30am... Ouch! betul ker ape yg aku buat... huhu... Aku pun kurang pasti..

********************************

Pagi ni aku bangun awal... Jam 8.30am aku dah sedar.. Tapi aku tak terus study pun... Tetibe aku dah tukar link blog aku... Kalu dulu http://anagurlz87.blogspot.com/ tapi sekarang dah tukar ke http://www.illyaleya.co.cc/

Hehe.... orang suh study..die buat keje len..tu la aku... Tapi actually aku dah bersengkang mata semalam.. Betul x?? Dan, nnti kalau mood study aku sampai...aku akan study abis2an... Nak study ni kadang2 kene tengok time gak... Kang kalau xde mood ape pun x dapat... yeehhaaa....

Ni exam schedule paper aku:

08/11/2010 - BITP 3223 Software project Management => 2.15PM
11/11/2010 - BITP 3213 Software Testing & Quality Assurance => 9.00AM
19/11/2010 - BACS 2213 Statistics & Probability => 8.30AM
19/11/2010 - BITS 1123 Computer Organizational & Architecture => 8.30PM
23/11/2010 - BITS 3423 IT Security => 9.00AM

Erm...ade 5 paper... nak study...nak study... Doakan kejayaan aku k.. Semoga aku dapat buat dengan tenang dan permudahkan segala apa yg telah ku pelajari..Amin..
Reaksi kOrang:

0 beri komen di sini:

Post a Comment