Monday, 15 June 2009

Cuti-cuti Malaysia

Dah lame aKu tak post entry kan...huhu..


Nak tau nape??


Pada 04 June yg lalu, (huhu...mcm karangan plak) aKu gi Terengganu....Cause cOusin aKu kawen.. Tapi mcm biase r dAh smpai tmpat orAng..hoLiDaY la sKaLi...Jln2 cAri PasaL..hehe...




nie kaT PaSaR PaYang...sHoPpinG abes beb...huhu..
Erm....gmbar aKu tak banyak sgt amik...jlan2 jer...TaPi duLu2 dah sLalu la pegi... aKu pun xder camera time tuh..ntah aKu main sNap jer gmbar dAri fOn aku nih...huhu..
Pas tuh, sminggu lpas tu..biLe aKu dAh baLik smuLe ke Port Dickson...14 June (bersamaan haRi Ahad) nyer plak wat kat kampung aKu....
Yg best nyer haRi jUmaat aKu gi Dataran Pahlawan jap...aBang aKu fOn yg die bru beLi de problem...aKu pun cuci mata laa...tgk fOn murah2 cause fOn aKu dAh rOsak...kalu de duit lebih aKu igt nak beli...taPi lum kesampaian laa...haha...
Sabtu, aKu ngan famiLy beLah ibu check-in kAt Kemunting Beach Resort, Pengkalan Balak, Melaka... Tujuannyer doRang sume nAk join kenduRi kawen kat kamPung aKu tu ler... Tapi dAh ramai2 nih...(lebih kurang 5/6 kete...) rase mcm ngah hOliday skaLi lagi plak... best sgtttt...
Itu jer la kisah aKu dAlam cuti2 kaLi ni..huhu...tak gi mane pun.... cuti2 malaysia jer... Terengganu & Melaka....tuh pun bukannyer jln2 sgt pun... huahua
Reaksi kOrang:

0 beri komen di sini:

Post a Comment