Tuesday, 31 March 2009

Sabtu nih aKu nakgi Perlis....hehe

Sabtu ni aKu dAh nak gi Perlis...coz hari Ahad ade raptai utk konvo hari isnin....huhu... tak sabar nak jumpe kwn2...mcm lame jer tak jumpe dorang..padahal baru beberape bulan jer... tOl la oRg ckp time blaja la paling best....memg best sgt...

huhu....nAk konvo....nAk konvo....

aKu rase mesti kengkawan aKu dAh gempaq2 gile beb.... hahaha...maklum r...ade yg dAh keje... aKu?? huhu....aku lum lagi...ni ler keje aKu.... meLayari internet....updAte bLog....gi jln2 ngan family....kemas umah time parents gi keje.... ujung mgu dok lepak umah cousin..... pas tuh ntah pape ntah aKu wat lagi...aKu pun tak tau....hehe... sOmetimes aKu rase full la jgak time aKu duk kat umah nih...mcm2 aKu wat.... tapi....aKu stil 'meng'update kan diri aKu jgak....huhu....

org ckp kalu nAk berjaya kene la berusaha kan.....aKu pun wat la ape yg patut.... nAk tau aKu wat ape?? haha...biarlah rahsia.......ner leh bg tau...... ske ati aKu la nAk wat ape pun.... bAce buku ker....blaja ker...try software bAru ker.....haha.....

opppsss....tApi 1 ni r...aKu dpt bg tau....aKu ngah learn korean language tau..... Fuuuhhhhh....mule2 susah beb... tapi pas tuh ok ler sket.....

Annyonghaeseyo.............(Haiiiiiii.......)

Konvo??? konvo nih aKu nAk pakai baju tido leh....laen dr yg laen...ngeh3x.... mesti sumer tgk ke arah aKu....dan ade la sore2 sumbang yg akan cakap aKu giler...haha.... Baju??? dAh ade dah... iBu aKu beLi kan...thanks la for my beloved mom....coz sudi belikan baju tuh utk anak perempuan tunggal dlm keluarga nih....aKu sorang jer pempuan dlm adk beradik aKu... hehe...aKu der 3 orang jer...aKu no 2...

Konvo.......konvo......konvo........tak sabar menunggu nyer.....

Jom join to see me at convocation day in PTSS, Perlis......hehe.....
Reaksi kOrang:

3 comments:

  1. ak dah penah konvo g perlis...
    seyes best...
    paling best!! Padang Besaq...
    pg sane confirm...
    shopping abes...hak3

    ReplyDelete
  2. huyyoo.
    pakai baju tido.
    cube la sis.
    nak nengok jugak,
    patuh snap picture manyak2.
    huhu.(:

    ReplyDelete
  3. dh grade rupoe nye..
    so wish hepy konvocation r ek..:)

    ReplyDelete