Thursday, 3 January 2019

Bloglist Exchange Segment by Abam Kie

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Sekali lagi LeYa ter'rajin' menyokong padu usaha murni rakan-rakan dalam blog ni. Join GiveAway yang dibuat mereka. Jalan-jalan membaca blog rakan-rakan, terpandang satu entry ni. Menarik dan sebenarnya dah lama jadi silent reader di Blog Abam Kie ni. Hehehe... Tapi untuk tahun 2019 ni, cukup-cukup lah jadi silent reader. Kita muncul kan jua di depan Abam Kie yang LeYa sentiasa menyukai penulisannya. Kah!

Okay... Jom korang kalau nak join jugak Segment ni. Senang dan tersangat mudah je..


Nak tahu apa syarat-syarat mudah untuk join segment ni, bolehlah klik link Bloglist Exchange Segment by Abam Kie.

Selamat maju jaya semua! 
Reaksi kOrang:

22 comments:

  1. Selamat bersegmen buat isteriku..hehe..

    ReplyDelete
  2. Singgah follow sini. Salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iye..sama-sama follow blog leya yang tak seberapa ini.. Hehe

      Delete
  3. Assalamualaikum.Terima kasih byk2 sbb sudi join segmen abam kie yg biasa2 ni. In Shaa Allah, abam kie akan kemaskini blog list dlm masa terdekat. Good luck and happy blogging!

    ReplyDelete
  4. goodluck #jmbelog

    https://jm2u.blogspot.com/2019/01/bloglist-exchange-segment-by-abam-kie.html

    singgah sini juga ya (@_-) https://belogsjm.blogspot.com

    ReplyDelete

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi LeYa melalui email anagurlz87@gmail.com