Jumaat, 18 Ogos 2023

KONAMI Lancar eFootball 2024 - Permainan Bola Sepak Masa Depan!

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera...

KONAMI telah menganjurkan majlis pelancaran untuk eFootball 2024 dan turut berbesar hati berkongsi kejayaan luar biasa di sesi pratonton media eksklusif.

Acara ini telah memberikan peluang kepada ahli-ahli media terkemuka untuk menyelami masa depan bola sepak maya, menonton Perlawanan Super Selebriti, mendapatkan cerapan daripada pasukan pembangunan dan peluang bermain permainan yang belum dilancarkan.

Perlawanan Super Selebriti: Aksi Selebriti Terunggul

Kemuncak acara ini adalah Perlawanan Super Selebriti yang mengangumkan, di mana wakil media dan selebriti terkenal bergabung dalam medan eFootball. Tenaga dan keghairahan dirasai ketika peserta terlibat dalam perlawanan sengit dan penuh persaingan, memaparkan realisme dan keterujaan luar biasa yang eFootball bawa ke dunia permainan bola sepak.

Cerapan daripada Pasukan Pembangunan KONAMI

Para hadirin yang berpeluang turut mendengar secara langsung daripada Pasukan Pembangunan KONAMI, yang merupakan minda cemerlang yang bertanggungjawab membawa eFootball 2024 menjadi kenyataan. Pasukan KONAMI berkongsi pandangan yang mendalam mengenai ciri-ciri inovatif, grafik yang menakjubkan dan mekanik permainan revolusioner yang membezakan eFootball 2024 daripada persaingan. Pembentangan tersebut menonjolkan dedikasi dan semangat disebalik penciptaan permainan ini, meninggalkan para hadirin dengan penghargaan yang mendalam terhadap perhatian terperinci yang mentakrif kerja.

Pengalaman Pertama dengan Permainan yang Belum Dilancarkan

Hadirin media diberikan peluang eksklusif untuk merasai permainan eFootball 2024 dalam bentuk konsol, memberikan pandangan awal kepada permainan yang belum dilancarkan. Maklum balas positif daripada para hadirin amat menggalakkan, dengan pujian terhadap visual yang realistik, perincian yang rumit, dan permainan strategik yang menjanjikan perubahan kepada permainan bola sepak.

Aktiviti Berimmersif

Sepanjang acara, para hadirin menikmati pelbagai aktiviti yang direka untuk menyelami mereka dalam dunia eFootball 2024. Dari demonstrasi interaktif hingga pandangan di sebalik tabir pembangunan permainan, setiap aspek acara telah disusun dengan teliti untuk memberikan pengalaman komprehensif dan menarik kepada semua peminat bola sepak.


Sertai Revolusi

Dengan pelancaran eFootball 2024 di acara media eksklusif ini, KONAMI menjemput peminat dan pemain dari Malaysia untuk menyertai revolusi ini. Nantikan butiran lanjut, termasuk tarikh pelancaran, ciri-ciri tambahan, dan banyak lagi. Ikuti eFootball di media sosial dan layari laman web rasmi untuk maklumat terkini dan kandungan eksklusif.

4 ulasan:

  1. terasa nak main efootball la sbb x letih dan berpanas..

    BalasPadam
  2. Main macam ni berpeluh di dahi je.....

    BalasPadam
  3. Dunia semakin canggih. Banyak permainan sudah di 'e' kan.

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi LeYa melalui email anagurlz87@gmail.com