Rabu, 21 Jun 2017

Meraikan Kejayaan Pengedar di Visiber Recognition 2017

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Pada 10 Jun 2017 yang lalu bertempat di Level 3 Ballroom, Geno Hotel, Shah Alam telah berlangsungnya satu Majlis Penganugerahan kepada pengedar-pengedar Visiber yang telah mencapai target kecemerlangan mereka pada tahun 2016 lepas. LeYa dan beberapa lagi rakan blogger diberi kesempatan untuk hadir ke majlis tersebut oleh pihak Visiber dan Priofingol.


Okay, mesti anda semua tertanya-tanya juga apa tu Visiber kan? Dan apa yang mereka laksanakan? Jom kita skodeng sikit maksud tersirat di sebalik Visiber dan produk yang dijual.

Bagi masyarakat Cina, kebanyakan dari mereka sudah pun mengetahui tentang produk-produk Visiber ni. Tetapi bagi LeYa dan juga rakan-rakan dari kaum Melayu dan Islam masih belum ramai yang mengetahuinya. Visiber ni bermaksud "Visi dan Nombor". Sebelum ini, ia dikenali sebagai "Pyramick", di mana ia adalah satu kejayaan dalam metafizik yang menggabungkan 4 idealogies dan teori. Bagi masyarakat Cina, nombor merupakan satu perjalanan mereka yang menggambarkan kehidupan, makanan dan perjalanan mereka di dunia ini.

OBJEKTIF VISIBER
Objektif Visiber adalah untuk memainkan peranan "pivotal" yang mengimbangi kehidupan seseorang agar dia mampu mencapai aktualisasi diri dalam perniagaan, kesihatan, kerjaya, hubungan dan juga kekayaan.

Masyarakat Cina memang percaya dengan nombor mereka mampu mengubah kehidupan mereka bagi membolehkan mereka kembali dari kebahagiaan dalam perkahwinan, kekayaan, kesihatan, iman, berwarna-warni, elegan dalam setiap kehidupan mereka. Daripada nombor-nombor yang dipilih, ia akan dijadikan barang kemas seperti cincin koktel (iaitu dalam telur berbentuk cabochan) dan disemat dengan elemen swarovski crystal yang sangat mempesonakan, memakai kod crystal ring dengan nombor bersinar. Kehidupan digital ini mampu mengubah nasib mereka dengan memakai cincin tersebut.Majlis diserikan lagi dengan tarian robot bagi menunjukkan teknologi moden masa kini. Sesi penganugerahan dimulakan dengan Elite Manager, Crown Manager dan beberapa lagi anugerah yang dimiliki oleh para pengedar visiber. Tahniah LeYa ucapkan di atas kejayaan anda sebagai pengedar berjaya.

Selain itu, pihak Visiber dan Priofingol juga telah merasmikan pelancaran aplikasi baharu kepada para pengguna telefon pintar (app.visiber57.com) yang dirasmikan oleh Dato' david Hew. Aplikasi ini memudahkan pengedar dan pelanggan untuk mengenali antara satu sama lain dengan lebih dekat serta mengetahui tentang produk-produk Visiber.
Setelah pelancaran aplikasi baharu (Visiber57.com) selesai, majlis diteruskan kepada penganugerahan pangkat tertinggi kepada pengedar-pengedar yang telah berjaya. Usaha tangga kejayaan. Itulah yang perlu kita galas dan laksanakan untuk bertemu di kemuncak kejayaan seperti mereka ini.Majlis yang penuh gilang gemilang itu diadakan dengan pelbagai lagi aktiviti menarik seperti Grand Lucky Draw yang bernilai RM100,000 dan juga produk-produk barangan kemas dari Visiber dan Priofingol.


PRIOFINGOL 

Lifestyle, Consultation, Articles, Jewelry & Accessories, Home & Living, Food & Travel, Education & Training

website :  PRIOFINGOL

Facebook:  priofingol

Instagram:  @priofingol

VISIBER

Numbers Methodology - A human behavioural study developed -
Analysis on career, relationship, family & health

website:  visiber

Facebook :  visiber

Instagram:   @visiberofficial

0 beri komen di sini:

Catat Ulasan

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi LeYa melalui email anagurlz87@gmail.com