Ahad, 9 Oktober 2016

Kurangkan Berat Badan Dengan Min Kaffe + Garlic

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

LeYa Blog

Berat badan berlebihan pada tubuh? Kolesterol berlebihan dalam tubuh badan? Dah pernah periksa kadar kolesterol dalam badan anda? Risau dengan masalah kegemukan yang dialami? Sering diejek rakan-rakan dan orang sekeliling tentang kegemukan pada diri anda? Jangan Risau!!! Kini ada penyelesaiannya. Jom kita selongkar setiap kebaikan yang ada pada Min Kaffe dan Garlic Tablet ini.

Apa itu Kolesterol?
Kolestrol adalah lemak yang terdapat di dalam aliran darah atau sel tubuh yang sebenarnya diperlukan untuk pembentukan dinding sel dan sebagai bahan tetap beberapa hormon. Namun apabila kadar kolestrol dalam darah berlebihan, maka ia boleh mengakibatkan penyakit, termasuk penyakit jantung koronari dan stroke.


Kurangkan Berat Badan & Kolesterol dalam Badan
Untuk kurus, ada banyak cara dan solusinya. Modal untuk kurus ini tidaklah sampai RM100. Set Jimat dan Set Kecantikan Terlajak Laris ini mampu memberikan anda pulangan modal yang berbaloi-baloi.

LeYa Blog

Apa itu Min Kaffe?
Min Kaffe atau dulu lebih dikenali dengan Mineral Coffee, atau turut juga dikenali sebagai Kopi Kurus merupakan satu produk yang LeYa sangat gemari. LeYa akan minum Min Kaffe setiap pagi untuk mendapatkan energy booster. Kebiasaannya, apabila LeYa sudah mengambil satu sachet Min Kaffe ini setiap pagi, ia akan rasa kenyang dalam masa yang lama. Sebab itulah, kopi ini digelar kopi kurus. Ia sangat lah sesuai untuk anda yang sedang berdiet untuk kurus. 

Jadi, untuk set diet, kebiasaannya mereka akan mengambil Min Kaffe ini beserta Garlic Tablet. Ia bukan sahaja boleh mengempiskan perut malah turut membantu mengurangkan berat badan berlebihan anda dengan mudah dan cepat.


LeYa Blog


Min Kaffe ini juga sesuai untuk yang mempunyai masalah migrain dan sakit kepala. Selain itu, Min Kaffe juga sesuai untuk ibu mengandung dan ibu yang sedang menyusukan bayi. Bagi ibu yang sedang menyusukan bayi, Min Kaffe berperanan melancarkan pengeluaran susu badan dan menambah susu badan ibu tersebut.

Aroma istimewa Min Kaffe ini berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Dengan aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Min Kaffe bukan sahaja dapat memenuhi citarasa para peminat kopi malah kandungan garam buluh di dalamnya juga dapat meningkatkan nilai nutrisi kopi tersebut.

Cara Pengambilan Min Kaffe
Sangat mudah dan cepat untuk disediakan. Hanya bancuhkan satu sachet Min Kaffe dengan anggaran 150ml air panas. Kemudian, boleh diminum selepas dikacau dengan rata. Ia juga boleh dibuat dengan ais untuk penambah selera.

LeYa Blog

LeYa Blog

Testimoni Pengguna Mengenai Keberkesanan Min Kaffe dan Garlic tablet

LeYa BlogLeYa Blog

LeYa Blog LeYa Blog
Klik pada image untuk gambar rajah yang lebih jelas

Di Mana Boleh Dapatkan atau Beli Min Kaffe dan Garlic Tablet ni?
Produk ini boleh didapati daripada LeYa sendiri dengan harga sekotak Min Kaffe RM33.00 (20 sachet) dan Garlic Tablet berharga RM44.00 untuk sebotol. Namun, jika anda ingin dapatkan diskaun terlajak lebih murah, cepat-cepat hubungi LeYa untuk dapatkan set kurus dan kecantikan ini yang mana "PROMOSI JOM KURUS" sedang dijalankan sehingga 31 Oktober 2016.

SET JOM KURUS DENGAN MIN KAFFE & GARLIC TABLET

HANYA RM70.00 SAHAJA !!!

Ingin menjadi agen produk Min Kaffe dan Garlic atau menjana pendapatan tambahan setiap bulan ?? Anda semua boleh directly hubungi LeYa seperti maklumat yang tertera di bawah. Segala training akan diberikan secara percuma.

Untuk maklumat lanjut:
WhatsApp/Call/Telegram: 017-6321680

9 ulasan:

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi LeYa melalui email anagurlz87@gmail.com