Ahad, 9 November 2014

Review Product: Handsocks Beaded Lace Satin

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Buat pertama kalinya LeYa diberi kepercayaan untuk membuat satu entry berkaitan review produk. Permintaan dari rakan LeYa yang amat LeYa kagumi kerana kesungguhan beliau dalam menjalankan perniagaan online dari rumah. 

Jujur LeYa terangkan di sini, LeYa bukanlah seorang yang pandai dalam menulis entry berkaitan review produk seperti ini. Oleh sebab itu, review kali ini hanyalah sekadar pandangan peribadi dan LeYa akan cuba belajar-belajar lagi untuk menulis entry berkaitan review produk atau blog.

LeYa Blog

Pemilik blog ini ialah AimieMokhtars. Kami sudah berkenalan lama lebih kurang 6tahun. Seorang blogger yang peramah dan rajin untuk berjaya dalam hidup. Dari LeYa perhatikan, ramai juga yang sudah review blog ini. Tapi apakah tujuan sebenar LeYa untuk review semula blog Aimie ini.

Seperti yang kita tahu pada tajuk atas, LeYa ingin memperkenalkan satu produk baru dari Aimie sendiri. Sudah pasti anda tahu tentang handsocks? Tapi kali ini ada berita gembira buat penggemar atau peminat handsocks jejari terutamanya. Dah ada handsocks yang sangat cantik. Handsocks yang ada lace ini memang kelihatan menarik dan cantik untuk dipakai ke mana sahaja kita ingin pergi. Tidak kiralah ke majlis keramaian seperti Majlis Hari Lahir atau Majlis Kenduri Kahwin. 

LeYa Blog

Material di perbuat daripada kain satin yang berkualiti tinggi, stretchable dan juga beaded lace yang berkualiti tinggi.

Kalau ada yang berminat untuk gunakannya di hari  bahagia anda terutamanya, jangan malu jangan segan untuk melawati laman sesawang www.fieramy.com atau facebookfieramy atau instagram Fieramy by Kakak Comel

LeYa Blog

Untuk tempahan lanjut boleh hubungi:

Fieramy (Kakak Comel)

Hp No : 014-5123051
Website : www.fieramy.com
Instagram : Fieramy (Kakak Comel)
Facebook : Fieramy

0 beri komen di sini:

Catat Ulasan

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi LeYa melalui email anagurlz87@gmail.com